TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Slutter Sebastian K med sejr?

af | 29. nov 2014 | Nyheder

I nat kan Sebastian K med Åke Svanstedt i sulkyen slutte sæsonen  2014 på bedste vis, hvis den vinder finalen i TVG Series på The Meadowlands med en førstepræmie på 250.000 dollars.

Sebastian K og Åke Svanstedt - mod titlen som Årets Hest i USA!. Foto Lisa Photo

Sebastian K og Åke Svanstedt – mod titlen som Årets Hest i USA!. Foto Lisa Photo

Efter en forrygende indledning på sæsonen, hvor Sebastian K satte tre verdensrekorder, har eftersommeren og efteråret ikke været den store succes for den svenskfødte toptraver.

Den har ikke vundet siden den 29. august på Vernos Downs, og for en måned siden galoperede den alle chancer væk i The International Trot Preview på Yonkers.

Sebastian K blev ikke efteranmeldt til sidste lørdags Breeders Crown, men var i stedet ude i en Qualifier samme dag om morgenen, hvor den viste sig fra sin bedste side og præsterede 1.11.5 på en god måde.

Den præstation gør den til favorit i aftenens opgør, hvor en sejr også  kan betyde, at Sebastian K kåres som Årets Hest i USA!

Feltet ser således ud:

  1. Creatine – Ron Pierce
  2. Wishing Stone – Matt Kakaley
  3. Bee a Magician – David Miller
  4. DWs NY Yank – Corey Callahan
  5. Sebastian K – Åke Svanstedt
  6. Market Share – Tim Tetrick
  7. Intimidate – Scott Zeron
  8. Flanagan Memoriy – Brett Miller
  9. Arch Madness – Trond Smedshammer
  10. Maven – Yannick Gingras

Et par bemærkninger:

Wishing Stone får således endnu en start, der nu må være den sidste inden han bliver avlshingst på fuldtid i Ohio.. Alle deltagerne i finalen har kvalificeret sig til start henover sæsonen.

Brian Sears mangler i feltet. Han skulle have kørt Bee a Magacian, men er i disse dage i Paris, hvor PMU har inviteret deres samarbejdspartnere fra hele verden til møde. Desuden er der arrangeret et løb for kuske fra nogle af disse lande, og her skal Brian Sears køre i eftermiddag. Sears ville nok hellere have kørt tophoppen Bee a Magician end den 10-årige franske  vallak Quebir de L’Aube, der ikke har vundet løb siden den 8 juni 2010!!