TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Slide So Easy-broder på auktion

af | 7. okt 2016 | Nyheder

På den tyske Grand Prix-auktion, der afvikles lørdag aften i Hamburg, sender den sjællandske opdrætter, Bo Jondahl en lillebroder til sejrshesten Slide so Easy i ringen. Også Peter Simoni har en interessant hest med på auktionen.

Slide os Easy (Quite Easy) har været en af sæsonens helt store positive overraskelser og i 13 starter har den vundet 7 sejre, og tjent en lille halv million kroner.

Lørdag aften sender opdrætteren Bo Jondahl en tyskregistreret lillebroder til Slide so Easy i ringen på Grand Prix-auktionen i Hamburg.

Navnet er Darlington, og hvis jeg ikke tager meget fejl, så er åringen opkaldt efter en af tidligere tiders kendte galopheste på Klampenborg!

Darlington

Darlington

Travets Darlington har den franske Texas Charm som fader og danske Elegante Frøkjær som moder.

Elegante Frøkjær (Smokin Yankee), hvis moder er helsøster til Dilli Hanover, har udover Slide so Easy bl.a. født svenske Outstanding Night Credit Winner) 1.11.3 – 733.000 SEK samt den gode tyske 3-åring Blackhawk (Dream Vacation) 1.11.7 – 26.221 Euro. Blackhawk solgte Bo Jomndahlk for to år siden på denne auktion for 18.000 Euro.

Texas Charm er efter Cygnus d’Odyssee og hans ældste årgang er fire år.

Texas Charm er fader til øjeblikkets hurtigste franske 2-åring, Equinoxe, der debuterede forleden og vandt i 1.15.1a/2050 m på banen i Cordemais.

Peter Simoni sender en svenskregistreret hingst på Grand Prix-auktionen, Danois Simoni, der er efter franske Timoko og ud af amerikanske Tag’s Advocate (Tagliabue) . hun er helsøster til tophesten Tag the Devil 1.10.6 – 6.7 mio SEK.

Tag’s Advocate har tidligere bl.a. født Angie Simoni (Ganymede), der har rekord 1.13.5 – 150.000 SEK.

Timoko har etableret sig godt i fransk traveravl, hvor han med sin første årgang, 3-åringerne er på én 16. plads og med 2-åringer på en 10. plads

Danois Simoni

Danois Simoni

På auktionen kommer der fire afkom efter succeshesten Muscle Hill i ringen.

På Grand Prixauktionen har man valgt at optage åringerne i kataloget efter faderens forbogstav – det betyder bl.a. at de fire Muscle Hill-afkom er i ringen lige efter hinanden.

I alt er der 55 -åringer i Grand Prix-kataloget.

Her er link til auktionens hjemmeside, hvor kataloget kan downloades – klik her