TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Skive-spiller vandt 67.266 kroner

af | 24. jul 2018 | Nyheder

Da American Blue med Kent Friborg vandt 1. afdeling af mandagens V4-spil på Skive Trav slog det benene væk under de fleste spillere, men en enkelt kupon, spillet på banen, klarede også de tre næste vindere.

American Blue med Kent Friborgs sejr i V4-1 kom bag på mange spillere. Foto Flemming Andersen

Det sker ikke hver dag, at værdien efter 1. afdeling i et af stregspillere er oppe på 1.997 kroner.

Der var imidlertid ikke mange, der havde taget højde for at V4-spillets 1. afdeling på Skive Trav kunne vindes af 9 American Blue (The Liquidator) med Kent Friborg – endda overlegent og i ny rekord 1.13.2a/1600 m.

I vinderspillet gav American Blue odds 26,60 og i V4-spillet var den blot afkrydset på 1% af kuponerne, og det gav den høje udgangsværdi.

Løbet havde en storfavorit i 4 Count on Me KG med Knud Mønster, der efter kamp kom til spids efter 500 meter, men blot for at rulle over i galop ved Dommertårnet.

-En fotograf på inderbanen blitzede, og det reagerede hesten desværre på, sagde Knud Mønster som årsag til galoppen for storfavoritten.

Mønster fik revanche i løbet efter, hvor han sejrede forholdsvis sikkert med Casino Gardenia (Great Challenger) i 1.14.1a/2060 m.

Derefter kunne Garland Boko (Virgil Boko) vinde for Kasper K. Andersen inden Belladore (Trophy Catch) kunne vinde dagens bedst betalte opgør med 25.000 kroner i førstepræmie for sin nye træner og kusk, Flemming Jensen.

Blot 5 kuponer klarede sig igennem V4-spillet og gevinsten blev så pæn som 67.266 kroner.

Udover kuponen, der var spillet på Skive Trav, var der en vinder i Sverige, en i Finland og to i Norge.