TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Skive lørdag aften

af | 11. feb 2017 | Nyheder

Efter V75-løbene på Solvalla lørdag eftermiddag bydes der på V65-løb på Skive Trav og der er fællesnordiske puljer, der lokker.

skive-travlogo-300x111

Det er Skives tredje løbsdag på året og igen ser programmet ganske flot ud med 11 løb.

Og kvaliteten er ganske god på en aften, hvor der bl.a. er Liga-løb med liga 3 og 4 på programmet.

Derudover er der er godt “hurtigløb” for heste med højst 950.000 kr., hvor der er rigtig gode heste til start over 2060 auto og 10.000 kr. til vinderen.

Lidt mere – 12.500 kr. – er der til vinderen af de to Liga-løb og det har betyder 12 heste i Liga 4, hvor April Hydrup (Great Challenger) – som missede sidst efter tre sejre i træk – skal forsøge at stoppe en anden sejrshest Victory Hellebjerg (Juliano Star), der er ubesejret i to starter i Jeppe Juels regi.

Umiddelbart handler det mest om de to, men Flemming Jensen ved man aldrig hvor man har og med stabile Awesome Deal (SJ’s Photo) kan han måske overraske.

Noget mindre er der i det andet Liga-løb for liga 3, nemlig otte bag bilen.

Sequenzer (Trophy Catch) har ramt en formtop og vundet de sidste to gange og givet får et stort ord at skulle sige her også.

Birger Jørgensen kører Speed A Bærs for første gang efter at Morten Juul har kørt ham i 35 af 37 starter, der er endt med 12 sejre og det kan være en spændende konstellation fra et fint spor.

Download baneprogrammet her: Baneprogram Skive

18.55 startes der med 1. løb og sidste løb er programsat til 22.07.