TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sikken raketspurt

af | 27. aug 2016 | Nyheder

I det åbne hoppeløb var Salina og Jetset favoritter i løbet, men såvel Salina som Angelina B R galopperede fra start, mens Jeppe Rask lynstartede med Bo Westergård-trænede Soho.

Jetset flyver lavt helt ude i banen og vinder for Peter Untersteiner - Foto: Lasse Jespersen

Jetset flyver lavt helt ude i banen og vinder for Peter Untersteiner – Foto: Lasse Jespersen

Vel fremme i front hoppede Rask direkte op på bremsen og fik dæmpet til 15-fart den første runde og her begyndte Jetset at orientere sig lidt fremad og havde vel det held, at først Rina Chen Hai og siden Get on Up gik ud og gav rygge.

Get on Up gik afsted 300 meter fra mål og Jetset fulgte med i ryg og satte først sit eget angreb ind da de gik ind i opløbet.

Her kørte Jeppe Rask for fuldt, men ude i banen raketafsluttede Jetset og kort før mål kom hoppen forbi til sejr.
Soho afsluttede 500 meter i 1:09-fart, men det var ikke nok, når man er ude mod en raketafslutter som Jetset, der virkelig slog jetmotorerne til ned mod mål.

Soho tog andenpladsen kort før inderbanekørte Turboline D K.

– Jo nærmere opløbet vi kom jo mere fik jeg i hånden og hun ligesom bare ventede på at jeg skulle tage i højrelinen – en herlig følelse for en kusk. Jeg kan stole på hende og gør det. Hun har en herlig speed som hun har vist nu i et års tid.

– Hendes humør er afhængigt af, at vi kører i ryg med hende og nogle gange kommer jeg til at køre for sent, men det må bare være sådan, sagde Peter Untersteiner efter sejren.

50.000 kr. var der til Jetset for sejren og det var Juliano Star-hoppens 12. sejr i 41 forsøg – denne gang i 13,8/2000 auto.