TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sidste udkald!

af | Nyheder

 Nu er det ved at være sidste chance for at komme med i spilleklubben på Mestertipper.dkSpilleklub-sidste-chance

Den kommende spilleklub på Mestertipper.dk tegner til at blive en stor succes. Foreløbig er der solgt 115 anparter á 525 kr. (heraf 25 kr. til administration), og yderligere 19 anparter er bestilt, men endnu ikke betalt.

Det er ved at være absolut sidste chance for at komme med i spilleklubben, som altså sender nogle gedigne boner i ringen i løbet af april måned. For at have chancen for at komme med i spilleklubben, så skal man være tilmeldt den gratis tipsservice på Mestertipper.dk, som kan tilmeldes her: http://www.mestertipper.dk/

Reglerne i spilleklubben er som følger:

Der spilles V4, V5 og V65 på de danske løbsdage i perioden 1.-30. april 2015.

Indskuddet er 525 kr., hvoraf 25 kr. går til administration af spilleklubben.

Det samlede anpartskapital spilles kun igennem én gang. De samlede gevinster undervejs lægges således til side, og deles mellem anpartshaverne til slut.

Alle spil sendes på mail til deltagerne, og bliver ikke offentliggjort andre steder. Der er således tale om en lukket spilleklub.

Ved udgåede heste efter bonen er spillet, følges Danske Spils regelsæt.

Udbetaling af gevinster sker senest 8. maj, såfremt Mestertipper.dk modtager kontooplysninger (eller mobilnummer ifm. Mobile Pay) rettidigt.

Mestertipper.dk kan ikke holdes ansvarlig for nedbrud hos Danske Spil, tekniske problemer hos medlemmerne af spilleklubben eller andre uforudsete hændelser.

Deadline for tilmelding OG betaling er 31. marts.