TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sidste løbsdag i Billund?

af | 10. dec 2014 | Nyheder

Skrives der et sidste kapitel om Billund Trav – eller som den oprindelig hed – Sydjysk Væddeløbsbane i eftermiddag, hvor der afvikles 10 løb med nordisk spil.billundfinale

Billund Trav er en af de to baner, som HFF har meddelt skal lukke som en konsekvens af lovforslaget L23, der ventes endeligt vedtaget inden for de næste 10 dage i Folketinget.

Billund Trav havde premiere i 1971, og markerede sig fra start med en række nye banebrydende initiativer, som blev taget op af landets andre baner.

Men nu er det måske slut.

Banen ejes af et aktieselskab, og da travbanen, der engang lå uden for bygrænsen, nu er omkranset af bl.a. ferieområdet Lalandia, restaurationer og ikke mindst Legoland, er jorden mange millioner værd.

Man skal ikke forvente penge fra et evt. salg vil komme travsporten til gode, men millionerne vil finde vej til aktionærernes lommer.

Finale-programmet består af 10 løb og det havde vel være betimeligt, at løbet med navnet Finale 2014 var blevet kørt som det absolut sidste løb på dagen, og ikke som nu, som 3. løb.

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her