Sidste chance!

I eftermiddag er det sidste chance for at kvalificere sig til tre af finalerne i Liga-løbene, der køres den 29. december på Racing Arena Aalborg.

Mens man i Sverige har STL-ligaen – det står for Svensk Travsports Liga – og er koblet op til V75-spillet – har vi herhjemme Travligaen, som lever sit eget stille liv uden at være koblet op til en spilleform, der ellers kunne skabe mere interesse.

Hvis du ellers er gammel nok – så mindes du sikkert, hvor spændende det i 80-erne var med V65-løbene og senere med Dan Trav.

I øvrigt – her er lidt om Liga-løbene:

Der afvikles indledende afdelinger i alle ligaerne. For alle ligaerne gælder det, at der gives point efter følgende skala i de indledende afdelinger: 25-12-8-6-4 point til de fem først placerede heste – samt 1 point til øvrige startende. Ved et evt. dødt løb gives der point efter den opnåede placering, hvilket vil sige, at der ved dødt løb på førstepladsen gives 25 point til alle de først placerede heste uanset om der er tale om to, tre eller flere heste der løber dødt løb. Dette system gælder ligeledes ved dødt løb på en af de øvrige pointgivende placeringer.

Racing Arena Aalborg er den 29. december værter for en V75-omgang, der indgår i ATG-serien Winterburst, hvor man samler penge sammen til en stor jackpot den 31. december.

I Aalborg er fem af løbene den dag Liga-finalerne, og er der nogen der mangler points til at komme med et finale-løbn, hvor der er 40.000 – 60.000 kroner i førstepræmie, så har de fået muligheden i eftermiddag, hvor tre af løbene er forsøg til hhv. Liga, 3, 4 og 5.

Der er i alt 8 løb med start klokken 12.45 og baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her

Rene Kjær, der skal køre i flere af løbene, har følgende tips på Derby25 – klik her

Og i 6. løb har Derby25 et tilbud til Trio-spillerne, der kan få dobbelt-op på gevinsten – læs mere om det – klik her