TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Seks auktionsheste til Anders P.

af | 21. sep 2017 | Nyheder

Anders Pedersen fik ikke færre end seks heste med hjem efter lørdagens auktion på Racing Arena Aalborg. 

Først mistede han Beyblade og i dag har Tootsie Brodda også forladt Anders Pedersens stald, men til gengæld har han udvidet “bestanden” med i alt fem 1-åringer og en enkelt 2-åring, der alle blev købt på lørdagens Mixed Sale-auktion på hjemmebanen:

Det drejer sig om 1-åringerne Emir Diamond (hingst e. Wishing Stone), Emil Lund (hingst e. ENS Snapshot), Emerald Downs (hoppe e. Pastor Stephen), Expressstone (hingst e. Wishing Stone) og Evita Skovsende (hoppe e. ENS Snapshot) samt 2-årige Livi Nancy H.M. (hoppe e. S J’s Caviar).

De fire førstnævnte fik Anders Pedersen selv hammerslag på, mens Evita Skovsende og Livi Nancy H.M. blev købt af to af Aalborg-trænerens norske kunder, Eini S. Linn og Stein Larsen.

-Nogle af 1-åringerne er også købt til norske kunder. Jeg havde på forhånd regnet med at byde på et par stykker; den eneste, der kom lidt på bag på mig, at vi fik med hjem, var Emil Lund, som min far købte, siger Anders Pedersen, som i øvrigt skal en tur til Norge lørdag den 30. september, hvor genopstandne Magiccarpetride U S matches mod et V75-løb på Jarlsberg.