Sejrsløse på Åby

Både Flemming Jensen og Jeppe Juel var nærmest vinderen på Åby Travet i aftes, men sejr blev det ikke til.

Tættest på sejr var Jeppe Juel med Finn Larsens Rambo B, der efter et løb i vinderhullet sluttede godt af – især i løbets allersidste fase, og kom tæt på vinderen Clarion Boko.

Det blev til en andenplads i samme tid som vinderen, 1.14.0a/1640 m – præmie 17.500 SEK.

I dette løb var Flemming Jensen storfavorit med Quintessse – spillet ned til 17:10, men hoppen galoperede ind i første sving og sluttede uplaceret.

Flemming Jensen fik en andenplads med hjem med tapre Encore Zon, der efter et løb i dødens stred forbi længe førende Photo Boy med Peter Untersteiner.

De blev dog begge snydt fra open stretch af Quel Bourbon med Thomas Dalborg, der vandt i 1.14.2a/1640 m foran Encore Zon i 1.14.3 – præmie 17.5000 SEK.

Flemming Jensen var også ude med Nancy America, der kom til at sidde langt nede i ferltet undervejs, og trods en pæn afslutning, rakte indsatsen blot til en 7. plads.

Jeppe Juel opnåede i øvrigt en sjetteplads med Savanna Østervang.

Det blev til endnu en dansk andenplads ved svenskejede Victoria Vixi med Peter Ingves og en tredjeplads til Seducedbyface med Thomas Dalborg.