TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Seje Ruth Reerstrup

af | 15. jun 2014 | Nyheder

Det hed sig at hopper efter Carmody Lobell var sure og tvære – og at dem skulle man holde sig fra. Ruth Reerstrup er undtagelsen, der bekræfter reglen.

STrke Ruth Reerstrup vinde DM for Hopper med Birger Jørgensen i sulkyen.

Stærke Ruth Reerstrup vinder DM for Hopper med Birger Jørgensen i sulkyen. KM Foto.

 

De 10 mest vindende afkom efter den tidligere championhingst og nu afdøde avlshingst,  Carmody Lobell er hingste eller vallakker.

Mest vindende hoppe er Fadine med 796.836 kroner, men det er nok bare et spørgsmål om tid inden Ruth Reerstrup har overhalet hende.

Efter en besnærende sejr på Oslo Grand Prix-dagen for sin træner Bo Westergaard kunne norskejede Ruth Reerstrup med Birger Jørgensen vinde en sikker sejr i DM for Hopper på Fyens Væddeløbsbane søndag eftermiddag.

At Ruth Reerstrup det meste af løbet sad udvendigt på førende Sunbeam med Nicolaj Andersen betød intet, og en godt afsluttende Rina Chen Hai med Christian Lindhardt fra vinderhullet blev aldrig en trussel.

Ruth Reerstrup sejrede i flotte 1.12.9a/2140 meter og med førstepræmien på 100.000 gode danske kroner er Carmody Lobell-datteren allerede noteret for 374.202 kroner i indkørte præmier alene i år!

Mere end hvert af de to seneste år – og der kan komme mere endnu.

Vindertiden var i øvrigt ikke blot ny banerekord for ældre hopper, men også ny rekord for DM for Hopper.

Ruth Reerstrup er et rigtig Gettermann-opdræt, idet moderlinjen kan føres tilbage til Ninette Hanover, hvis første Reerstrup-afkom, Stuart Reerstrup blev født i 1971.