TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Sebastian K galoperede

af | 26. okt 2014 | Nyheder

 Det ventede opgør mellem Sebastian K med Åke Svanstedt og Commander Crowe med Ôrjan Kihlström i The International Trot Preview Invitational på Yonkers Raceway i nat, blev der ikke noget af, da Sebastian K galoperede allerede ind i første sving.

I et forsøg på at komme til spids fra spor 6 galoperede Sebastian K midt i første sving, og kom ikke siden til at spille nogen rolle.

– Sebastian K ramte mod sin sulky og det var derfor den galoperede, skriver Stall Åke Svanstedt på twitter.

Nu var bordet dækket til Commander Crowe, der kort var i spids, men siden slap til en anden veterantraver Arch Madness med George Brennan.

Derefter fulgte feltets eneste hoppe, Bee a Magacian med David Miller, der havde Natural Herbie med Verlin Yoder udvendigt på sig.

Ud på sidste omgang – med 800 meter tilbage – så det ud til at Kihlström ville gå ud i andet spor med Commander Crowe, men han kom nok ti at tænke på, at der er open stretch på Yonkers og blev i ryg på Arch Madness.

Natural Herbie slår inderbanens Commander Crowe. Foto ustrotting

Natural Herbie slår inderbanens Commander Crowe. Foto ustrotting

Ned ad side langside begyndte Natural Herbie sit angreb, og opløbssvinget rundt kom den frem udvendigt på Arch Madness.

Ind i opløbet dykkede Commander Crowe ned i open stretch samtidig med at Natural Herbie avancerede ude i banen.

Natural Herbie fightede bravt og nåede målstregen først, trekvart længde foran Commander Crowe, mens Bee a Magacian, der så ud til at gå over mål nærmest ukørt, besatte tredjepladsen. Vindertiden blev 1.12.0a/2011 m.

Det var sæsonens 12. sejr til Natural Herbie, der har Her Comes Herbie som fader. Lørdagens sejr var 125.000 dollars værd.

Commander Crowe, der trænes af Fabrice Souloy, bliver i USA og starter i Breeders Crown om en god måned – her er Natural Herbie ikke anmeldt.

Se videoen fra The International Trot Preview . klik her