TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Savanna Østervang til 60 pengene

af | 14. feb 2015 | Nyheder

Det var noget af en oddsbombe jockey Kenneth Andersen smed i 5. løb på NKI Racing Arena fredag eftermiddag, hvor han vandt med Savana Østervang til 60 gange pengene.

Kenneth Andersen

Kenneth Andersen

Det var ikke meget man så til Savanna Østervang (Dream Vacation) undervejs i 5. løb.

Ja, løbsreferenten fik først nævnt Savanna Østervang, da hoppen kom susende ude i sporene i opløbet og strøg forbi til sejr i 1.15.5a/1640 m foran Tit med Jeppe Juel og Sir William med Rene Kjær.

Vinderodds 60,43, Plads 10,24, Tvilling 244 gange og et trio-odds på 3.280!

– Jeg var nu ikke så overrasket over, at jeg kunne vinde med hende, siger Kenneth Andersen til travservcie. Savanna Østervang har gået gode løb i Aalborg, og at hun kiksede senest i Skive var på grund af banen. Forrige gang i Skive fik jeg kørt for tidligt med hende, så hun gik i stå ind i opløbet.

– Faktisk følte jeg allerede med 500 meter tilbage, at jeg kunne have en god vinderchance. Jeg syntes, at forhestene så møre ud, så jeg sad blot og ventede på chancen for at komme ud til angreb. Den kom da Knud Mønsters Sequencer galoperede, sier Kenneth Andersen videre.

– Savanna Østervang er jo ikke den store sejrssluger, men hun er en fin og normalt stabil hoppe, der imidlertid har været meget uheldig med startsporene, hvor hun ofte har fået startplads i anden række, og det gør det jo sværere at være med i kampen om sejren, slutter Kenneth Andersen.

Savana Østervangs overraskende sejr betød, at et ellers favoritpræget V5-spillet betalte 14.531 kroner til 31 rækker med den rigtige kombination.