TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Så vandt Standout!

af | 8. sep 2016 | Nyheder

I årets 12. start blev det omsider til sejr til danskfødte og delvist danskejede Standout onsdag aften i det traditionsrige C Th Ericssons Memorial – også sejr til Bourbon Rain.

Med en startpræmiesum på 3.5 mio SEK findes der ikke mange lette opgaver for 7-årige Standout (Ganymede), der fortsat delejes af opdrætteren Junge Trav.

I aftes kom årets første sejr i 12. forsøg i det traditionsrige C Th Ericssons Memorial inden for V86-rammen – et løb, der skulle have været afviklet på Solvalla, men som på grund af baneforholdene var flyttet til Eskilstuna.

Standout med Ôrjan Kihlström var i spids fra start til mål og sejrede i 1.13.6a/2640 m foran Sir Ratzeputs med Jorma Kontio i samme tid.

Der var 100.000 SEK i førstepræmie, og dermed kom Standouts sæsonindtjening op på 239.500 SEK.

Standout med Ôrjan Kihlström vinder årets første sejr. Foto Kanal 75

Standout med Ôrjan Kihlström vinder årets første sejr. Foto Kanal 75

Ôrjan Kihlström havde – igen – en mægtig løbsdag.

Han vandt ikke færre end fem løb i syv starter.

Kihlström vandt bl.a. med Lind-Holm-opdrættede Bourbon Rain (Conway Hall – Affinity), der startede for anden gang i karrieren.

Bourbon Rain, der kostede 700.000 SEK som åring på Elitauktionen, debuterede den 23. august på en andenplads i 1.16.5/2140 m, og nu vandt den sikkert i 1.17.1/2140 m.

Kihlström vandt også med Sprintermästaren Uncle Lasse (Cantab Hall), hvor han satte sine mange tilhængere på pinebænken ved at lægge sig ned i vinderhullet bag førende Workout Wonder.

Udvendigt lå feltets mindst spillede hest, Exceed GT, og da denne ikke kunne holde ved på opløbshjørnet, blev der plads til angreb, og Uncle Lasse sejrede sikkert i 1.12.0a/2140 m. til odds 1.23!!

Men indtil Exceed G T faldt fra – da var det spændende!

Uncle Lasse med KIhlström på æresrunde efter sæsonens sjette sejr i 10 starter. Foto Kanal 75

Uncle Lasse med KIhlström på æresrunde efter sæsonens sjette sejr i 10 starter. Foto Kanal 75