TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rudbeck stormer videre

af | 2. okt 2017 | Nyheder

Peter Rudbeck vandt i går Jydsk 2-årings Grand Prix for femte gang og har måske en ny Grand Prix-stjerne klar i kulissen. 

Stald Kima har fejret større triumfer, men i de danske årgangsløb er der ikke mange andre, der kan matche de resultater, som Peter Rudbeck og Stutteri Hole In One kan fremvise – og endda på rekordtid. Alene i Jydsk 2- og 3-årings Grand Prix har revisoren fra Skive foreløbig taget syv sejre; dertil kommer fire sejre i Dansk Opdrætningsløb samt en enkelt i både Kriteriet og Derbyet – alt sammen siden 2004.

Og så har vi endda kun nævnt de største sejre.

Nyeste skud på stammen er 2-årige Dontpaytheferryman, der søndag gav opvisning i Tuborg Jydsk 2-årings Grand Prix, hvor Cantab Hall-sønnen vandt sin femte sejr på stribe i tiden 1.16,8a/1800 meter – uden at gå sit bedste løb i karrieren. 335.000 kroner står der foreløbig på præmiekontoen – kun fantasien sætter grænser for de forventninger, både Peter Rudbeck og resten af travdanmark har til “Færgemanden”.

Nåja, vidste du for øvrigt, at Dontpaytheferryman er opkaldt efter en Chris de Burgh-sang?

Hvis du ikke kender sangen, så ligger den på Youtube: KLIK HER

Dontpaytheferryman er som bekendt Nobodybeatsthebeats første afkom og i næste årgang er hun mor til Eastboundanddown (hingst e. Explosive Matter), som var med på AGRIA Copenhagen Sale i Derbyweekenden, hvor Peter Rudbeck valgte at købe hesten tilbage for 750.000 kroner!

Det siger noget om, hvor store forventninger Rudbeck-familien har til den 1-årige hingst, der i øvrigt stadig er i familiens eje.

-Eastboundanddown (opkaldt efter dels en sang og dels en ret så morsom Tv-serie med Will Ferrell; søg på Youtube.com) er fortsat til tilkøring hos Jan Dahlgaard. Han er meget lig sin et år ældre bror – utrolig selvstændig og meget sikker på sig selv. Han er en flot hest med en fin udstråling, så vi har selvfølgelig visse forhåbninger, siger Peter Rudbeck til Travservice.dk mandag morgen.

Nobodybeatsthebeat har i år fået et hoppeføl, Forafewdollarsmore (Smokie-klassiker) e. Explosive Matter og dermed helsøster til Eastboundanddown. Nobodybeatsthebeat er nu drægtig med Donato Hanover.

-Vi er glade for, at hun allerede har fået et hoppeføl, der forhåbentlig kan bære generne videre, siger Peter Rudbeck, som i øvrigt har en anden 2-åring i stalden, Dressedforsucces  (Roxette-klassiker), der blev godkendt den 10. september i Århus i tiden 1.23,2/1820 meter.

-Dressedforsucces er i modsætning til alle andre af afkommene efter Anacott Steel stor (1,65). Han træner fint nu og debuterer formentlig næste mandag i Skive, slutter Peter Rudbeck.