TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Robert Bergh er flyvende

af | 9. aug 2014 | Nyheder

Den svenske træner Robert Bergh er flyvende for øjeblikket og ser ud til at have marginalerne på sin side. Alene i denne uge har han således vundet otte løb. 

Robert Bergh -  har god grund til at smile. Kanal 75

Robert Bergh – har god grund til at smile. Kanal 75

To sejre på hjemmebanen, Bergsåker blev fulgt op med tre sejre på Umåker fredag aften og endnu tre sejre – endda et ægte hattrick i V75-løbene på Dannero lørdag eftermiddag,

Jo, det kører for den sympatiske Bergsåker-træner, der ser ud til at have overtaget tronen efter Åke Svanstedt.

Blandt fredagens Berg-vindere bemærker vi Gitano (Frække Frederik) – opdrættet af Preben Kjærsgaard. Gitano tegnede fint som 3- og 4-års. Den var Rikshest og blev i efteråret –  som 3-åring – solgt for ikke mindre end 2.001.000 SEK.

Som 5- og 6-års startede den i alt 7 gange uden den store succes, men efter den er sendt i træning hos Robert Bergh er Gitano atter tændt til, og den har vundet sine tre seneste starter – fredagens sejr i 1.13.4a/1640 m.

Lørdagens hattrick for Robert Bergh blev indledt i Gulddivisionen, hvor han fra spor 8 sendte Ed You (Love You) frem mod spidsen, og fik den.

Herefter dirigerede Bergh løbet totalt. Den første kilometer gik blot efter 1.17.0 – så ”gik” var nok også det rigtige ord at bruge her!

Løbets favorit, Sanity med Kenneth Haugstad endte i dødens, og fik aldrig med løbets udfald at gøre – den sluttede på en femteplads.

Ed You sejrede overlegent i 1.13.4/2140 m.

Robert Berghs øvrige V75-vindere var Speed Delicious samt koldbloden Bro Viking.