TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rettidig omhu i dansk travsport

af | 8. apr 2019 | Nyheder

Med et mildt ord har situationen omkring Charlottenlund Travbane i de seneste uger været kaotisk og en delvis ny bestyrelse og direktør har store arbejdsopgaver foran sig. Derfor er det godt af Dansk Hestevæddeløb nu er trådt i karakter og – populært sagt – sat banen under administration.

Danmarks største internationale travløb, Copenhagen Cup er kun fem uger forude, og selv om den sportslige del allerede ligger hos Sportsafdelingen, så er der hele arrangementet på løbsdagen og hospitality for tilrejsende trænere, kuske og hesteejere m.m., der skal planlægges.

Som nytiltrådt direktør er Klaus Koch stillet på en urimelig og nærmest umulig opgave uden at have et sekretariat til at hjælpe sig.

For nogen sekretariatsmedarbejder findes jo ikke længere på Lunden!

Dansk Hestevæddeløb (DHV) har sammen med Lundens bestyrelse søgt at finde en løsningsmodel.

Flere modeller har været fremme, men har ikke kunnet lade sig gennemføre og man er nu endt med at DHVs sportschef, Rene Jensen er blevet udpeget som projektleder for Copenhagen Cup-dagen og skal sammen med Klaus Koch sikre, at den store løbsdag kan gennemføres med succes.

Dette kan kun betegnes som rettidig omhu!

Men det stopper ikke med det!

I princippet er Charlottenlund Travbane sat under administration af DHV – det fremgår af et i indlæg på danskhv.dk, hvor der bl.a. står om en samarbejdsaftale, der er indgået:

Med samarbejdsaftalen kan Det Danske Travselskabs nytiltrådte bestyrelse fokusere på at skabe en holdbar plan for den fremtidige udvikling af Charlottenlund Travbane. Dette vil ske i tæt og åben dialog med banens interessenter, så der skabes en udviklingsplan med bred opbakning.

Om dette så kan skabe ro i medlemsskaren i Det Danske Trav selskab, der driver Charlottenlund Travbane, må tiden vise.