TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rent legeværk for Piraten

af | 26. dec 2016 | Nyheder

Hans R. Strömberg træner og Johnny Takter kører hver gang On Track Piraten (Kool du Caux) starter og det gjorde han for 22. gang i år 2. juledag ved V75-løbene på Solvalla.

Det handlede om en guldfinale med 250.000 SEK til vinderen, men det kunne man absolut ikke se for modstanden var bestemt til at overse og Piraten var spillet til 13:10-favorit.

Og en hest af hans kaliber bliver selvfølgelig sluppet til spids, når kusken vil det i første sving og det var Björn Goop, der med Thai Broadway kunne se sin fordel i at få favoritryggen.

10,8/500 blev til 13,5/1000 og så sluttede On Track Piraten bare med en 1:11-runde så vindertiden landede på 12,4/2140 auto uden at Johnny Takter denne gang havde nødt at trække det norske hovedlag.

– Han er så klar og har så fin indstilling til jobbet hver eneste gang og det gør ham til en hest, jeg altid glæder mig til at køre, sagde Johnny Takter efter sejren.

Som toer formåede Thai Broadway akkurat at holde Nadal Broline væk, mens Nahar i sidste skridt – efter dødens undervejs – missede fjerdepladsen til Dreams Take Time.

Med sejren kom On Track Piraten over 4 mill. indtjent i 2016 og lige knap 13,5 mill. SEK totalt. Sejren i dag var hans fjerde i træk.