TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

René Kjær snart klar til comeback

af | 4. maj 2019 | Nyheder

René Kjær håber at kunne køre løb i Copenhagen Cup-weekenden.

I morgen er det en måned siden, René Kjær blev sparket ud af sulkyen efter et løb på Lunden, men hvis alt går vel er Billund-træneren snart klar til et comeback.

Foto: Martin Timm Holmstav

-Jeg skal til kiropraktor på mandag, hvor der skal tages et testbillede og hvis jeg får grønt lys til at begynde at træne med armen igen, får den “fuld skrald” i de kommende dage, så jeg er klar til at køre løb i Copenhagen Cup-weekenden, siger René Kjær til Travservice.dk.

-Jeg fik gipsen af tirsdag morgen og bruddet var meget fint; alt ser godt ud, men jeg fik at vide, at jeg absolut ikke måtte lave noget som helst der belaster armen den næste uges tid.

-Det handler mest om at få fingrene i gang igen og få det hele til at fungere, men dén del af det er jeg allerede langt med, så jeg er egentlig ganske godt tilpas og krydser nu fingre for at jeg snart kan køre væddeløb igen.

-HVIS jeg får lov til at begynde på noget mere træning og kan klare at køre løb næste weekend, bliver det noget med, at jeg udvælger mig et par heste både lørdag og søndag – vel at mærke nogle søde heste, der ikke puller eller er svære at køre.

-Jeg er trods alt nødt til at være realistisk; det nytter ikke noget at ødelægge noget i armen fordi jeg skal side og “hive” i en eller anden umulig hest, så jeg må ta’ det som det kommer.

-Samtidig er der jo også noget økonomisk i det. Jeg har ansøgt om sygedagpenge, men ikke fået en krone endnu. Heldigvis har jeg lagt lidt til side og går ikke sulten i seng, men jeg skal jo helst snart i gang igen. Det er på det her tidspunkt der begynder at ske noget mht. storløb, men heldigvis har mine samarbejdspartnere meldt ud, at jeg selvfølgelig kan komme tilbage når jeg er klar igen. Så håber jeg bare at de har forståelse for, at jeg må starte lidt blidt ud.

I fjor blev René Kjær landschampion med 133 sejre og kåret som “Årets Travkusk” ved Hestesportens Galla i januar måned.

I år er det foreløbig blevet til 20 sejre, mens sidste års nummer to – Birger Jørgensen – har lagt hårdt ud med 45 sejre, så det bliver nok svært at genvinde titlen.