TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Red Rose America vender hjem

af | 14. sep 2016 | Nyheder

Panamera Racings tophoppe Red Rose America, der har været i træning hos Fabrice Souloy, vender tilbage til Danmark på fredag som en konsekvens af den igangværende dopingsag mod Souloy.

-Det er klart, at vi ikke kan sympatisere med ulovlige metoder, og derfor har vi besluttet os til at tage Red Rose America hjem, og det kommer hun på fredag, siger Jens Hansen, Panamera Racing til travservice.

-Det var meningen, at Red Rose America skulle være blevet i Frankrig og til foråret bedækkes med enten Ready Cash eller Bold Eagle, men nu kommer hun hjem, og så må vi sender hende derned til bedækning når tid er, siger Jens Hansen.

I Prix d'Amerique-weekenden vandt Red Rose America kært af Ôrjan Kihlström foto Kanal 75

I Prix d’Amerique-weekenden vandt Red Rose America kært af Ôrjan Kihlström foto Kanal 75

Red Rose America har ikke startet siden den 7. februar, hvor blev nummer to. Ugen forinden vandt hun i Prix d’Amerique-weekenden på Vincennes, og det er de to eneste starter hun har gjort i år.

-Red Rose America har haft problemer med et gaffelbånd, og har derfor haft fri i et stykke tid, men hun har på det seneste været svømmetrænet hos Souloy. Om vi kan få hende klar til start i efteråret er svært at sige, men ellers er karrieren slut for hende, siger Jens Hansen.

-Økonomisk har det været godt at have hende i træning i Frankrig, men jeg synes ikke at Souloy formåede at forbedre hende i forhold til det hun havde vist i Sverige og Danmark. På baggrund af den forvandling, der var sket med Moving On efter den var kommet til Souloy, havde vi troet, at Red Rose America ville have fundet et par ekstra gear, men det skete ikke., slutter Jens Hansen.

Red Rose America blev sendt i træning hos Fabrice Souloy i juni måned 2015, og har tjent 177.450 Euro i ni starter –  det blev til to sejre.

Jeanette Hansen skal igen forestå træningen af Red Rose America.

Jeanette og Jens Hansen med Red Rose America efter sejren på Vincennes

Jeanette og Jens Hansen med Red Rose America efter sejren på Vincennes