TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Red Rapide kunne også sprinte

af | 25. okt 2014 | Nyheder

Red Rapide og sprint er ikke to ting man forbinder med hinanden, men når tempoet undervejs i løbet er opskruet, så kommer styrken til sin ret og ned gennem opløbet fløj Red Rapide med Flemming Jensen formelig forbi konkurrenterne i V75-6 på Jägersro.

Red Rapide med Flemming Jensen sprintede 1.11.5 som sikker vinder Foto Kanal 75.

Red Rapide med Flemming Jensen sprintede 1.11.5 som sikker vinder Foto Kanal 75.

Det var Maffioso Face med Lutfi Kolgjini, der lagde pacen undervejs – 1.07/500 m og 1.11.2/1000 mens Red Rapide sad placeret midt i feltet

Med små 500 meter tilbage satte Flemming Jensen angrebet ind og selvom den store røde vallak måtte ud i sporene i opløbssvinget, så bed det godt.

Ned gennem opløbet forsvandt Red Rapide til sikker sejr i ny rekord 1.11.5a/1640 m foran Maffioso face, der holdt hjem til andenpladsen i 1.11.8.

Nicolaj Andersen bag Queen Koea sluttede på en sjetteplads med alt i behold inde i ryg på Maffioso Face.

Flemming Jensen fik  en tredje plads med hjem med La Contessa, mens han blev nummer fire med O’Grady I C L Müllers Memorial, hvor On Track Piraten med Johnny Takter vandt sikkert for andet år i træk.

Herudover fik Flemming Jensen en andenplads til stalden med Hairspray med Thomas Uhrberg, hvor Lady Montechristo med Johnny Takter var lige efter på tredjepladsen.