TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ready Eddie satte norsk rekord

af | 28. aug 2014 | Nyheder

Morten Juul-trænede Ready Eddie satte norsk rekord på landets derbydistance, da den i aftes vandt sin Derbyprøve helt efter behag i 1.13.9a/2600 m.

Så suveræn var Ready Eddie, da den vandt sin derbyprøve i ny norsk rekord 1.13.9a/2600 m

Så suveræn var Ready Eddie, da den vandt sin derbyprøve i ny norsk rekord 1.13.9a/2600 m

Skive-træneren Morten Juul har en virkelig god kandidat til sejren i det norske derby i Ready Eddie (From Above).

Onsdag aften vandt Ready Eddie med Eirik Høitomt i sulkyen sin sjette sejr i otte starter i år. Det skete i en af de seks Derbyprøver, der blev kørt på Bjerke onsdag aften.

Eirik Høitomt tog Ready Eddie roligt fra start, men efter 500 meters kørsel sendte han den lille kriger frem, og siden var det spil til et mål.

Ingen var i stand til at følge Ready Eddie, der sejrede i ny norsk rekord 1.13.9a/2600 m – han forbedrede dermed rekorden, der blot var en time gammel og sat i en anden Derbyprøve af Lionel (Look de Star) med Gøran Antonsen i sulkyen med 1.14.3.

Med onsdagens præstation fremstår Ready Eddie nu som en af favoritterne til det norske derby, der køres den 7. september.

Den store favorit er fortsat Papagayo E (Coktail Jet), der vandt sin Derbyprøve overlegent for Vidar Hop i 1.15.2a/2600 m.

Repay Mercis lillebroder, Tristar Merci (Dream Vacation) med Frode Hamre får sin derbychance, da den blev nummer to efter Conquestador B R (Donato Hanover), der sejrede i 1.15.2. Fra vinderhullet løb Tristar Merci 1.15.6 på andenpladsen.

Efter Derbyprøverne blev der trukket lod om startpladserne, og Ready Eddie fik spor 2, mens Tristar Merci fik spor 10.

Hos hopperne var der også dansk islæt, Thon (Great Challenger) med Jeppe Juel. Parret var kommet i derbyprøve mod Hoppe derbyets favorit, Glad Hall T (Boardwalk Hall) med Bjørn Garberg, og dette par vadt da også i 1.14.0a/2100, mens Thon på en fin afslutning besatte andenpladsen i 1.14.1.

Glad Hall T med Bjørn Garberg vinder foran Thon med Jeppe Juel

Glad Hall T med Bjørn Garberg vinder foran Thon med Jeppe Juel

Også her foreligger startlisten nu, og Thon skal starte fra spor 9.