TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ready Eddie mod Tano Bork

af | 8. sep 2014 | Nyheder

De to Skive-trænede 4-åringer, Tano Bork og Ready Eddie har begge været nummer to i et Derby, og uden at forklejne landets øvrige 4-åringer, så er de vel de to bedste 4-åringer, der trænes herhjemme.

Ready-Eddiespejl

Ready Eddie

Tano-Bork-jvb

Tano Bork

Og nu kunne det jo være interessant at se dem i et og samme løb!

Men det er der tilsyneladende lange udsigter til.

– Ja, Tano Bork skal starte i Aalborg Store Pris, og derefter skal vi til Hamborg for at starte i Grosser Preis von Deutschland, siger Christian Lindhardt.

Da Ready Eddie på grund af sit norske ejerskab har været udelukket fra at blive meldt i Aalborg, kan der altså ikke blive noget møde der, og Ready Eddie er heller ikke meldt i Hamburg.

Måske kan det blive i Norge, de to toptravere mødes.

Axel Jensens Løp i slutningen af november kan være en mulighed!

– Det kunne da være interessant at møde Tano Bork, men jeg kan ikke rigtig se, hvornår det skulle kunne blive, siger Morten Juul. Endnu har jeg ikke taget stilling til den videre matchning af Ready Eddie, men der er flere løb til ham i Norge og også i Sverige.

– På torsdag skal hesten gennemgås af Henrik Poulsen, og herefter lægger vi fremtidsplanerne for Ready Eddie, fortsætter Morten Juul. – Han har taget starten i derbyet på bedste vis. Han gik til truget lige efter han var kommet i boks oppe i Norge, og hjemturen er også godt.