TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Readly Express alene på banen

af | 10. feb 2019 | Nyheder

Prix de France blev svensk optur med sikker sejr til Readly Express med Björn Goop og fransk nedtur, da Bazires tre heste alle galoperede kort efter start. Danske Uza Josselyn flot nummer to.

Selv om Readly Express ikke virkede 100% kurant under opvarmningen til søndagens storløb på Vincennes, Prix de France blev han alligevel spillet til favorit til odds 2.20.

Og spillerne havde set rigtigt.

Readly Express med Bjørn Goop vandt Prix de France helt efter behag. Foto Gerard Forni

Readly Express, der til dagen var blevet udstyret med en blændkappe, var 100% fokuseret og sad tidligt i spids. Björn Goop lagde hårdt ud med 1.06/600 m – fik derefter kørt 1.17.6/500 m og så blev der skruet op for tempoet igen og Readly Express var alene på banen og sejrede meget sikkert i 1.10.3a/2100 m.

Allerede inden for de første 100 meter af løbet var Jean Michel Bazires trio, Belina Josselyn, Davidson du Pont og Looking Superb ude af løbet ved galop.

Belina Josselyn var først til at rulle over og generede derved staldkammeraten Looking Superb som unge Magnus T. Gundersen var hentet ned for at køre, mens Davidson du Pont med Franck Ouvrie ude i banen gjorde det samme som Belina Josselyn, idet den bare rullede over.

Bold Eagle med Franck Nivard lå fra start på en fjerdeplads i et langstrakt felt, men gik ud i andet spor opad bakken.

Rundt i opløbssvinget, hvor Readly Express sagde farvel og tak, så det ud til at Bold Eagle skulle holde hjem til andenpladsen, men den gik i stå op mod må, og i stedet kunne danske Uza Josselyn med Gabriele Gelormini, der undervejs havde ligget i ryg på Readly Express, komme tilbage og tage andenpladsen i 1.10.7 – samme notering til Bold Eagle.

I øvrigt galoperede ikke færre end fem af feltets 11 deltagere!

Vintermeetingets sidste store internationale løb på Vincennes er Prix de Paris, men her kommer næppe mange af søndagens starter i Prix de France til start – Readly Express, Uza Josselyn og Bold Eagle matches begge mod Criterium de Vitesse på Cagnes sur Mer den 10. marts – og til Prix de Paris er kun Traders og Valko Jenilat foreløbigt anmeldt.