TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Readly Express afviste Bold Eagle

af | 28. jan 2018 | Nyheder

Svensk sejr I Prix d’Amerique 2018, hvor Readly Express med Bjørn Goop i et forrygende opløb klarede at afvise Bold Eagle med Franck Nivard, der havde fulgt konkurrenten i ryg løbet igennem.

At Readly Express er en af de allerbedste heste, der nogensinde er født i Sverige blev understreget ved søndagens sejr i Prix d’Amerique.

Efter en rejse i tredje-fjerde par udvendigt kunne Bjørn Goop sætte angrebet ind da feltet nærmede sig opløbssvinget, og hele tiden blev han skygget af løbets favorit, Bold Eagle med Franck Nivard, der var ude efter sin tredje sejr i træk i løbet.

Franck Nivard blev siddende i ryg på Readly Express ind til lige bane.

Så tral han ud til angreb, og man ventede vel faktisk, at Bold Eagle skulle speede frem til sejr.

Sådan gik det ikke.

Readly Express ville ikke slippe Bold Eagle forbi, og Readly Express sejrede med hoved i 1.11.2/2700 m – en tangering af løbsrekorden, som Bold Eagle satte i fjor. Bold Eagle fik samme tid.

På tredjepladsen fulgte Propulsion med Ørjan Kihlström i 1.11.3.

Readly Express afviser Bold Eagle og vinder Prix d’Amerique 2018. Foto Gerard Forni

Propulsion sad undervejs i ryg på førende Bird Parker, der  imidlertid ikke havde noget at byde på i opløbet. Propulsion måtte bagom og ud i banen for at få frit løb, og sluttede pænt af, men den var aldrig i nærheden at kunne true de to første.

Belina Josselyn med Jean Michel Bazire fulgte Bold Eagle, men kunne ikke hænge på ned gennem opløbet og sluttede på en fjerdeplads mi m1.11.4, mens Briac Dark med Matthieu Abrivard akkurat som i fjor besatte femtepladsen, nu i 1.11.5.

Bird Parker med Jean Philippe Monclin blev nummer seks i 1.11.5 og den sidste præmie gik til Ringostarr Treb med Gabriele Gelormini i 1.11.6.

Såvel Readly Express som Bold Eagle er efter Ready Cash!!

Readly Express, der fik 450.000 Euro i førstepræmie, har nu startet 25 gange i karrieren og har vundet 21 sejre.

Den trænes af finske Timo Nurmis.