TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ravenna mod sæsondebut

af | 3. apr 2016 | Nyheder

Danskejede Ravenna, der er i træning hos Erik Bondo i Italien, er nu klar til sæsondebut.

Ravenna . her ved sejr på Enghien . er klar til start igen. Foto Gerard Forni.

Ravenna – her ved sejr på Enghien- er klar til start igen. Foto Gerard Forni.

Ravenna har ikke startet siden tredjepladsen i Gran Premio Duomo i Firenze i begyndelsen af december, men nu melder Erik Bondo den 8-årige danskejede hingst klar til start.

-Jeg syntes, at Ravenna havde tabt humøret, og derfor fik han pause. Nu virker han frisk igen, og jeg er begyndt at se efter løb til ham, siger Erik Bondo. – Jeg regner med at finde en passende opgave til ham inde længe, og går han godt, så er planen, at han skal starte i Lotteri-løbet.

Erik Bondo er kommet forrygende fra start i år, hvor hans stald allerede har vundet 51 sejre i 154 starter, og Bondo selv—der i tidligere år kun har startet sporadisk som kusk i løbene, har været meget mere aktiv i år, hvor han foreløbig har startet 27 gange og har vundet 8 sejre!

Mandag eftermiddag får Erik Bondo travlt, for her skal han køre i ikke færre end fem løb på La Maura-banen i Milano.

-Jeg er ikke helt tilfreds med de kuske, som jeg kan få til at køre, så derfor vælger jeg at køre selv, fortæller Erik Bondo. -Mange af de kuske, der er hernede, er for vilde, og jeg vil gerne have at mine unge heste skal have en god oplevelse i deres første starter. Det er derfor jeg selv er begyndt at køre dem i løb.

I eftermiddag har Erik Bondo fire heste til start i Torino – heraf tre i hovedløbet Gran Premio Campo di Miraflori med 46.000 Euro i samlet præmiesum. Det er Sugar Rei, Radiofreccia Fi og Savannah Bi.