TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Racer Bourbon til Shadow

af | 15. okt 2014 | Nyheder

INFOTAINMENT

Avlshingsten Racer Bourbon med topafstamningen Love You – Etta Extra skal i bedækningssæsonen 2015 stå opstaldet på Stutteri Shadow til 0 + 10.000 kroner excl. moms.Racer-Bourbon

Danske opdrættere får i bedækningssæsonen 2015 muligheden for at benytte avlshingsten Racer Bourbon, der bærer nogen af verdens allerstærkeste og mest succesrige blodlinjer i sig.

RACER BOURBON er ikke blot søn af legendariske Love You, der i de senere år ikke blot har været champion i Europas to største travsportslande, Frankrig og Sverige, men også været europæisk avlschampion.

RACER BOURBON er helbroder til tophoppen Qualita Bourbon og halvbroder til bl.a. Copenhagen Cup-vinderen m. m. Mara Bourbon.

Og Qualita Bourbon er jo netop i år aktuel som moder til vinderen af Dansk Hoppe Derby, Tast of Bourbon.

Qualita Bourbon var sin årgangs ukronede dronning. Hun vandt ikke færre end fire Gruppe 1-løb – heriblandt Criterium Continentale og Grand Prix de l’UET – to løb, der anses for at være Europæisk travsports to største internationale løb for 4-åringer

Mara Bourbon (And Arifant) har bl.a. vundet Europæisk 5 års Championat, Prix de Elite, Oslo Grand Prix, Copenhagen Cup m.m.

Også den succesrige avlshingst Sam Bourbon (Goetmals Wood) er efter Etta Extra.

Succeshingsten Love You - fader til Racer Bourbon

Succeshingsten Love You – fader til Racer Bourbon

Qualita Bourbon tilhørte første årgang efter Coktail Jet-sønnen Love You, der havde haft en fornem karriere med sejre i bl.a. Criterium Continental, Grand Criterium de Basse Normandie, Prix de Milan, Prix de Rome, Prix Jockey etc

Siden hen har Love You slået sit navn fast som en af vor tids mest betydende avlshingste og han bl.a. fader til Nahar, der har vundet Elitloppet, Ed You, der vandt Masters Trot-finalen, mens Royal Dream har vundet Prix d’Amerique!

Love You’s sønner slår også igennem i avlen og f.eks. er hans sønner Quaker Jet og Rocklyn hhv. nummer 3 og nummer 7 i Frankrig på listen over avlshingste med 4 års afkom!

Med afstamningen Love You – Etta Extra er det klart, at forventningerne var store til RACER BOURBON, men desværre kom han ud for et uheld som åring, der betød, at han aldrig kunne trænes optimalt.

At evnerne var til stede, viste RACER BOURBON dog ved at vinde sine tre første starter!

Ud over en fader, der har slået exceptionelt godt igennem i avlen, så er RACER BOURBON s moder, Etta Extra en af fransk travsports bedste avlshopper!

Og det er en virkelig stærk moderlinje, RACER BOURBON kommer ud af!

Qualita Bourbon - helsøster til Racer Bourbon - vinder af 21 sejre i 31 starter

Qualita Bourbon – helsøster til Racer Bourbon – vinder af 21 sejre i 31 starter

Etta Extra er efter Florestan, der har Stars Pride og vidunder-hoppen Roquepine som moder.

Star’s Pride var amerikansk avlschampion og linjedannede  (Super Bowl m.fl)  og Roquepine vandt et utal af storløb over hele Europa – bl.a. Prix d’Amerique ikke færre end 3 gange og Elitloppet 2 gange!

Moderen til Etta Extra, Une Crown er efter Speedy Crown og Dimitria.

Une Crown er bl.a. også moder til Ma Crown (Full Account), der er moder til Royal Crown (Love You) 1.10.7 – 525.832 Euro og Une Charm Fou (Love You) 1.12.6 – 258.480 Euro.

Oldemoder Dimitria vandt såvel Elitloppet som Lotteri-løbet, og i flere år var hun en af Europas allerbedste heste med sejre i bl.a. Elitloppet og Lotteri-løbet.

RACER BOURBON har allerede vist,  at han kan føre sit blod videre. Han er bl.a. fader til den særdeles talentfulde U and Me, der har været først over stregen i karrierens tre starter. Senest blev den dog diskvalificeret for træning fra førstepladsen i en 1.16-tid!

Også sønnen Ursus Hoff har i få starter vist sine store evner, og har vundet to gange på 1.18 tider.

Der er ingen tvivl om, at RACER BOURBON vil komme til at sætte sig præg på dansk traveravl i årene fremover!

I 2015 opstaldes RACER BOURBON på stutteri Shadow ved Niels Jørgen Jensen for blot 0 + 10.000 kroner excl. moms.