TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Propulsion – vor tids Varenne!

af | 27. apr 2019 | Nyheder

Det var en fantastisk præstation Propulsion med Ôrjan Kihlström leverede lørdag eftermiddag på Åby, hvor den trods en meget hård rejse vandt en sikker sejr i Olympiatravet. Det var en præstation, som får én til at tænke på det Varenne lavede for 15-20 år siden.

Foto Kanal 75

Sat af i tredje spor efter 500 meters kørsel – ned i dødens efter yderligere 500 meter – og så forsvinde i opløbet til sikker sejr i fremragende 1.10.9a/2140 m på baneforhold, der efter dagsregn langt fra var optimale.

Propulsion med Ôrjan Kihlström vandt en sikker sejr i Olympiatravet, mens der blev kæmpe bravt om placeringerne bag ham.

Handsome Brad med Carl Erik Jepsen, der var den sidste hest, der fik billet til Olympiatravet, besatte andenpladsen kort foran franske Bahia Quesnot med Junior Guelpa, begge i 1.11.0.

Derefter fulgte de to Johan Untersteiner-heste, Day or Night In med Peter Untersteiner I 1.11.2, mens længe førende Cyber Lane med Johan Untersteiner blev nummer fem i 1.11.3.

Foto Kanal 75

Det var en meget stærk præstation Daniel Redén-trænede Propulsion her levrede, og jeg tror, at vi skal tilbage til Varenne, der i begyndelsen af dette århundrede diskede op med den ene fænomenale præstation efter den anden for at finde noget lignende!