TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Prix d’Amerique-hest skuffede.

af | 6. jan 2019 | Nyheder

Der var lagt op til at Lionel med Gøran Antonsen nærmest skulle gå alene over banen i lørdagens Gulddivision på Bergsåker, som et led i forberedelserne til en start i Prix d’Amerique.

-Han har aldrig været bedre. Lionel er helt på top!

Det skortede ikke på optimistiske toner fra såvel staldmand som kusk til Lionel inden starten til Gulddivisionen på Bergsåker lørdag eftermiddag.

I totalisatoren var Lionel banket ned til 15:10 som vinder og i V75 var han dagens største favorit på 59%!

Men Lionel havnede i dødens og allerede med 600 meter tilbage var det tydeligt, at den ikke vil få med udfaldet at gøre.

Zenit Brick (Make it Happen) med Ôrjan Kihlström var tidligt i spids og kunne holde hele vejen ind i mål og med ørehætten på til sejr i 1.13.4a/2140 m foran Digital Ink med Nicklas Westerholm og Nimbus CD med Robert Bergh, begge i 1.13.7, mens Lionel noteredes for 1.14.0 på fjerdepladsen.

Zenit Brick vandt med kræfter i behold. Foto Kanal 75

Nu kunne man tro, at Lionel akkurat som staldkammeraten Propulsion, der svigtede i sidste uge, var syg, men det skulle ikke være tilfældet.

-Hesten bød sig aldrig til i løbet, og var slet ikke træt bagefter, sagde træner Daniel Redén.

Det er fortsat planen, at Lionel skal matches mod en start i Prix d’Amerique.

Zenit Brick, der sejrede ganske let, havde i øvrigt en flot sæson i fjor, hvor den startede 15 gange og vandt 6 sejre og tjente 2.053.000 SEK.

I alt har Zenit Brick, der trænes af Timo Nurmos, nu indtjent 4.799.396 SEK i karrieren.