TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Prix d’Amerique: Ekstra udfordringer

af | 27. jan 2019 | Nyheder


Prix d’Amerique kaldes verdens hårdeste travløb, men det bliver hårdere i år, for der er ekstra udfordringer.

Det er ikke kun distancen 2700 meter og den hårde konkurrence, der er udfordringen for de 18 deltagere, der i eftermiddag starter i Grand Prix d’Amerique 2019 på Vincennes.

Vejret vil i den grad også kunne forventes at sætte sit præg på hele løbsdagen, idet der meldes om byger jævnt fordelt over hele søndagen og ikke mindst kraftige vindstød.

Fra en tidligere løbsdag med blød bane på Vincennes. Screenshit Equidia

Det sorte banelegeme på Vincennes bliver vel aldrig dybt, men det bliver fedtet og i regnvejr sætter det sine tydelige aftegn på heste og kuske.

Der er ingen tvivl om, at vejret kan få indflydelse på udfaldet af Grand Prix d’Amerique 2019!

Og hvem vil så kunne trives under de forventede vanskelige forhold?

Bird Parker _vil elske en blød bane i eftermiddag. Foto Gerard Forni

Her er et godt bud Bird Parker med Jean Michel Monclin fra Philippe Allaire-stalden.

Den råstærke Ready Cash-søn vil elske ekstra udfordringer, der næppe vil passe den lokale ”ballerina” Belina Josselyn med Jean Michel Bazire, der ellers er de flestes favorit i eftermiddag.

Readly Express med Bjørn Goop og fra Timo Nurmos-stalden, har tidligere vundet i regnvejr på Vincennes, og selv om der er sat spørgsmålstegn ved formen efter en lidt bleg indsats i Prix de Belgique for 14 dage siden, så er Readly Express bestemt en hest, man skal have med i betragtningerne, når ens spil skal foretages.

Bold Eagle med Franck Nivard fra Sebastian Guarato-stalden er vel heller ikke begunstiget af en bane, der kan blive regntung, og det samme kan siges om Daniel Redéns Propulsion med Ôrjan Kihlström, der måske også behøver et løb i kroppen før den er helt på toppen. Har ikke startet siden den 29. december, hvor den var nummer to bag On Track Piraten, men var undskyldt, da den hostede efter løbet.

Blandt de øvrige vil jeg tror, at heste som Bahia Quesnot med Junior Guelpa, der gik overraskende flot i prix de Belgique på en andenplads, Davidson du Pont med Franck Ouvrie (trænes af Bazire), Carat Williams med David Thomain (Guarato træner), Valko Jenilat med Francois Lagadeuc (også fra Guarato) og Traders med Yoann Lebourgeois (Allaire træner) kan have fordel af en tungere bane.

Grand Prix d’Amerique starter klokken 16.05 og DanToto har som altid spil til hele løbsdagen på Vincennes.

Vil man følge bane TV fra Vincennes. Der dog er lidt forskudt, så kan det ske på dette link – klik her