TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Pressemeddelelse om Rene Jensens ansættelse

af | 15. sep 2017 | Nyheder

Dansk Hestevæddeløb har udsendt denne pressemeddelelse om ansættelsen af Rene Jensen som ny sportschef

Dansk Hestevæddeløb henter ny sportschef i Sverige 

Rene Jensen

René Jensen tiltræder som ny sportschef i Dansk Hestevæddeløb. 49-årige René Jensen kommer med solid baggrund i både hestevæddeløbsporten i Danmark og Sverige. Senest med en titel som sportschef ved Halmstad Travet, hvor han har virket igennem de seneste 19 år. Inden da var René Jensen sportschef på Jydsk Væddeløbsbane.

»Vi søgte en person med en stærk faglig ballast og international erfaring. Jeg mener, vi har ramt plet og ser meget frem til samarbejdet med René. Han har vist sit værd på Halmstad Travet, såvel i forbindelse med udvikling af banens sportslige profil, aktiviteter i området, som via afholdelse af større begivenheder, herunder Sprintermesteren,« siger direktør i Dansk Hestevæddeløb, Henrik Friis.

En udfordrende opgave »Det er med stor lyst, jeg påtager mig opgaven som sportschef. Det bliver en spændende, men også en udfordrende opgave, at være med til at videreudvikle hestevæddeløbssporten i Danmark. Jeg har haft en rigtig god tid i Halmstad, men samtidig håber jeg, at kunne bidrage til en positiv udvikling i dansk hestevæddeløbssport. Jeg ser især frem til at kunne knytte et endnu tættere samarbejde med vores skandinaviske partnere,« siger René Jensen.

Vigtig integrationsopgave En af René Jensens primære opgaver bliver arbejdet med at integrere dansk væddeløbssport yderligere i det skandinaviske samarbejde.

»Derfor vil René Jensens opgaver være lidt forandrede i forhold til den tidligere sportschefs ansvarsområde. ‘Sport og Udvikling’ er en lille enhed, men vi vil forsøge at få fokuseret opgaverne, således vi får det bedst mulige resultat for hestevæddeløbssporten i Danmark,« afslutter Henrik Friis.

Privat er René Jensen gift med Katarina Paulsson og sammen har de sønnen Anton Paulsson. Fra tidligere ægteskab har René endvidere børnene Line Mayn Jensen og Mathias Mayn Jensen.

Stillingen som sportschef blev ledig i forbindelse med forgængeren Flemming Sunns tiltrædelse som direktør ved Jydsk Væddeløbsbane. René Jensen tiltræder forventeligt 1. Februar 2018.

René Jensen vil blive tilknyttet Dansk Hestevæddeløbs kontor i København. På Sport og Udviklings kontor i Århus vil Uwe Bredahl herefter have funktion af sekretariatschef med reference til sportschefen.

Travservice bringer senere i dag et interview med Rene Jensen