TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Politiker på vildspor

af | 9. maj 2014 | Nyheder

Har Hestevæddeløbsporten været god nok til at klæde politikerne godt nok på, så de rigtige beslutninger kunne tages i forbindelse med revisionen af den fremtidige fordeling fra Tipsnøglen?

anni-Mathiesen

Anni Mathisen (V)

Anni Mathiesen er Idrætsordfører for Venstre og var således med til at indgå det historiske forlig i tirsdags, hvor Hestesporten over en periode bliver beskåret med op til 30 millioner kroner årligt.

Men noget kunne tyde på, at Anni Mathiesen ikke helt har forstået, hvad det var som Hestesporten gennem Dansk Hestevæddeløbs direktør Henrik Friis havde foreslået.

Nemlig at Hestesporten bad om at få fem år – på samme tilskud – til at finde en ny forretningsmodel.

I en pressemeddelelse, som Anni Mathiesen udsendte efter tirsdagens forligsmøde jubler hun nærmest, når hun skriver følgende:

– Endelig er det positivt, at hestevæddeløbssporten får sit ønske opfyldt om en gradvis aftrapning af støtten fra udlodningsmidlerne samtidig med, at en arbejdsgruppe er gået i gang med arbejdet for at finde frem til nye muligheder for hestevæddeløbet f.eks. i form af et fælles nordisk spilleselskab, så hestevæddeløb kan blive en mere synlig sport med en styrket økonomi.

Hestesporten har aldrig ønsket en aftrapning fra udlodningsmidlerne – tværtimod!