TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Pinkman tilbage i USA

af | 13. jun 2016 | Nyheder

Hambletonian-vinderen Pinkman, der for 14 dage siden vandt 4-års Eliten på Solvalla, er tilbage i USA og startede søndag eftermiddag på Tioga Downs.

Pinkman (Explosive Matter) med Yannick Gingras havde træneren Jimmy Takter sendt op til 1000 meter-banen Tioga Downs i Staten New York.

Her blev en afdeling i løbsserien for 4-åringer, The Graduate med en samlet præmiesum på 75.000 dollars afviklet.

Fra spor 6 var Pinkman spillet til næstfavorit – favorit var Crazshana (Credit Winner) med David Miller, men det var ingen af disse, der hjemførte førstepræmien på 37.500 dollars.

Det gjorde i stedet årets store positive overraskelse i amerikansk travsport Maestro Blue Chip (Credit Winner) med Tom Tetrick, der vandt i 1.10.7 kort foran Whataworkout (Muscle Hill) med Scott Zeron, mens Crazshana blev nummer tre og Pinkman nummer fire, begge i 1.10.8.

Mastro BLue Chip ved en tidligere sejr på The Meadowlands.

Maestro BLue Chip ved en tidligere sejr på The Meadowlands.

Det var årets 11. sejr til Maestro Blue Chip, der blot har startet 12 gange!

Maestro Blue Chip kostede som åring 65.000 dollars, og var frem til midten af januar i træning hos Trond Smedshammer.

Her startede den som 2- og 3-åring i alt 13 gange og vandt 2 sejre og i alt 78.673 dollars.

Efter salg er det 70-årige Jo Ann Looney-King, der har overtaget træningen af Maestro Blue Chip, og fra at være en ordinær traver, har den udviklet sig til at være en toptraver, der har forbedret sin rekord til 1.09.3 og en foreløbig indtjening i år på 191.500 dollars!

Jo Ann Looney-King er også kvinden bag en af USA’s bedste pacere i fjor, Wakizashi Hanover, der i fjor tjente 1.15 mio. dollars!