TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Pietra I fløj lavt på Jägersro

af | 29. okt 2014 | Nyheder

Bornholmske Pietra I med Palle Günther fandt sig godt til rette på den store 1000 meter bane og vandt overlegent i ny rekord 1.12.9.

Pietra I (Gills Victory), der trænes af Henrik Ipsen, har kun to gange tidligere startet uden for Bornholm. Det var i 2012, hvor den gæstede Jägersro og satte sin rekord 1.15.4.

Den rekord blev eftertrykkelig forbedret i aftes, da den 7-årige hoppe legede med konkurrenterne og vandt overlegent i 1.12.9a/1640 m – nummer to, fynske Ronaldo Hastrup med John Köhler noteredes for 1.13.6!

Der var 15.000 SEK i førstepræmie.

Palle Günther vandt sin 11. sejr i år bag Pietra F

Palle Günther vandt sin 11. sejr i år bag Pietra F

Selv om flere danske trænere og kuske havde taget turen til Jägersro, så blev det ved denne sejr, men det blev til flere placeringer i toto-rækken.

Gasick med Svend Andersen var såledesen meget tæt nummer to i et løb, hvor kuskene skulle være født før 1989 og max have kørt 150 løb i 2013!

Den proposition udnyttede Axel Jacobsen og John Köhler også, og de blev hhv. nummer tre med Twins Nightshift og nummer fire med Incato.

Det blev også til andenplads til Ken Ecce med Zorn Brick, hvor Steen Juul med Ultimo Tango blev nummer tre i samme løb.

Tredjepladser var der også Lars Lykke med Rosie Blue og med Overall.

Kasper K Andersen havde en god aften med sejr og to andenpladser  i tre starter – han vandt med Kolgjinis Wateraid til 15 gange pengene!

Er par danske opdrættere kunne glæde sig over deres afkomssejre.

Sander Esterel, der er opdrættet af Freddy Christensen, har været forrygende gående i de seneste måneder og vandt igen for femte gang inden for de sidste seks starter.

Sander Esterel (Dream Vacation) blev kørt af Mikael Pilenberg og sejrede i 1.15.2/2180 m. Der var 20.000 SEK i præmie og dermed har den tjent 280.000 SEK i denne sæson og 455.000 SEK totalt.

Bo Jondahl er medopdrætter af Tudor (Spotlite Lobell), der som helbroder til den firedobelte millionær Vincennes har været omgærdet med store forventninger.

Endnu har den ikke levet op til storesøster, men tog i aftes karrierens anden sejr i 15 starter i 1.15.5/2140 m kørt af Sebastian Nilsson. Det var her Lars Lykke var nummer tre med Overall.