TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Peter Wilhelmsen trækker sig

af | 23. sep 2014 | Nyheder

Formanden for Det Danske Travselskab, Peter B. Wilhelmsen meddeler, at han trækker sig fra såvel formandsposten som bestyrelsen ved den ordinære generalforsamling i marts måned.

Peter B. Wilhelmsen

Peter B. Wilhelmsen

– Jeg kan ikke længere forsvare at bruge så meget tid på bestyrelsesarbejdet over for min familie og min egen virksomhed, siger Peter B. Wilhelmsen.

Peter B. Wilhelmsen kom ind i bestyrelsesarbejdet ved den ekstraordinære generalforsamling i 2010, hvor den daværende bestyrelse blev væltet – især på grund af den aftale om løb på onsdage eftermiddage, som man havde indgået.

Peter B Wilhelmsen, der ikke tidligere havde været politisk aktiv i travmiljøet, overtog formandsposten og selv om tiden herefter af og til har været turbulent, er der sket meget på Charlottenlund Travbane.

Gennemgribende renoveringer, udvidelse af bl.a. Pit Stop-konceptet, ny staldcafe samt en omfattende renovering ad Skovbo Travbane er nogen er de ting, der er sat i gang i hans formandsperiode.

– Vi har gjort tiltag, som skulle være sket for 20 år siden, siger Peter B. Wilhelmsen.

En ting har Peter B. Wilhelmsen og hans bestyrelse ikke fået løst i den periode, de har siddet, og det er ansttelsen af en ny direktør.

Flere har været prøvet, men er hver gang fundet for lette til posten som direktør på Danmarks nationalarena. Det har medført et øget pres på bestyrelsen og ikke mindst Peter B., der fra foråret har virket som direktør.

I anledning af sin beslutning har Peter B. Wilhelmsen udsendte følgende pressemeddelelse, som du kan se på dette link –  klik her