TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Peter Stenaa har 25 års jubilæum

af | 18. sep 2014 | Nyheder

I dag kan Peter Stenaa markere sit 25 års jubilæum samt ansat i Dansk Travsports Centralforbund, og bortset fra Billund-klanen, så er han den nuværende medarbejder i travsportens organisation, der har været ansat længst. Der er reception i eftermiddag (torsdag den 18. september) i Pit Stoå på Charlottenlund TravbanePeter-Steenaa

At Peter Stenaa nu kan fejre sit 25 års jubilæum er ikke overraskende.

Jo  – på en måde, for er der virkelig gået 25 år siden, han begyndte inde i ejendommen i Hellerup hos Carl Andersen, Erik Møller og ægteparret Riber.

Peter Stenaa var på det tidspunkt 22 år og på grund af en alvorlig kræftsygdom, som han heldigvis kom flot igennem, havde han ikke startet en uddannelse.

Han havde hjulpet til i en periode på Væddeløbsbladets redaktion og havde her gjort så godt et indtryk, at da man manglede en sekretær i DTC, så fik Peter Stenaa jobbet.

Måske skulle det bare være midlertidigt og så skulle han i gang med en uddannelse.

Hvis det fortsat er et midlertidigt job, så er det godt gået i 25 år!

I de 25 år har Trav-Danmark lært Peter Stenaa at kende som en behagelig og hjælpsom person, og han har samtidig udviklet sig personligt som meget vidende, ikke blot om travsportens reglement og dopingregler, men også om traveravlen.

Netop traveravlen har Peter Stenaa som sin store private interesse, og han har i løbet af den sidste halve snes år skabt sig et navn som opdrætter.

Hidtil har kronen på værket været Hoppe Derbyvinderen Peak Peformance, der nu er følhoppe på stutteriet.

I år var Thunder Peak nummer fire i Dansk Trav Derby.

De to seneste år har Peter Stenaa solgt den dyreste hest på Derby-auktionen 2013 og den næstdyreste i år.

Travservice takker for det gode samarbejde vi har med Peter Stenaa – og vi tager gerne 25 år til!!