TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Partout Simoni atter hos Flemming Jensen

af | 23. okt 2014 | Nyheder

Kriteriumsvinderen Partout Simoni, der havde sin helt store sæson i 2012, hvor den vandt over 2 millioner kroner, er atter tilbage i træning hos Flemming Jensen, fremgår af det af hans hjemmeside.

Partout Simoni og Flemming Jensen, da parret vandt 4 års Prøven på Jydsk Væddeløbsbane

Partout Simoni og Flemming Jensen, da parret vandt 4 års Prøven på Jydsk Væddeløbsbane

Flemming Jensen havde Partout Simoni i træning i nogle måneder i 2011. Parret vandt 4 års Prøven til Jydsk 4-årings Grand Prix, men svigtede i selve Grand Prix’et- Næste start var i Derbyprøven, hvor Partout Simoni blev nummer tre, men igen svigtede den i hovedløbet.

Derefter blev Jag de Bellouet-sønnen flyttet til Sebastian Guarato, der fik tid til at få orden på Partout Simoni og den første start i 2012 endte med en fornem sejr på prix d’Amerique-dagen på Vincennes.

Partout Simoni vandt sin første start for den franske træner Sebastian Guarato. På prix d'Aerique-dagen. I sulkyen Dominik Locqueneux Arkivfto Gerard Forni

Partout Simoni vandt sin første start for den franske træner Sebastian Guarato på Prix d’Amerique-dagen. I sulkyen Dominik Locqueneux Arkivfto Gerard Forni

I 15 starter i 2012 blev det til 9 sejre og 2.4 millioner kroner i indtjening, men pengene trykkede og i 2013 vandt Partout Simoni ikke et eneste løbomend, den vandt over 500.000 kroner.

Den blev skiftet til hollandske Paul Hoogart, og vandt et billigt løb i Holland, men midt på sommeren i år kom den tilbage til Klaus Kern, der trænede den som 3-åring.

Nu har Partout Simoni forladt Klaus Kern og er tilbage hos Flemming Jensen.

Det skal blive spændende at se om Flemming Jensen kan få Partout Simoni tilbage på toppen.