TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Paris Turf tror på Axel

af | 8. sep 2017 | Nyheder

Den store franske væddeløbsavis, Paris-Turf tipper den danske Derbyvinder Axel med Franck Nivard som vinder på Vincennes.

Når Axel med den franske topkusk, Franck Nivard lørdag eftermiddag klokken 17.00 får sin debut på Vincennes, kan det være i favorittens rolle.

Axel med Christina Lindhardt vandt suverænt sin monte-debut i lørdags og viste fin form inden Vincennes-debuten i morgen . Foto Jägersro.

I dagens udgave af Paris-Turf er Axel ikke blot tippet som vinder af avisens tipsekspert, men i en tipkonkurrence, hvor 14 franske medier tipper, har fem af dem også Axel på førstepladsen i deres tips.

I disse timer er Axel på vej til Paris.

-Vi har lånt en lille hestetransport hos Peter Jensen, og er kørt hjemmefra fredag morgen og forventer at være fremme hos Anders Lindqvist på Grosbois henunder aften, siger Karsten Holm, ejer og træner af Axel  til travservice.

Axel skal starte i 7. løb, Prix de Mentier en Der, der er udskrevet for 5-6 årige heste, der max har tjent 270.000 Euro. Distancen er 2850 meter volte og den samlede præmiesum er på 72.000 Euro med 32.400 Euro til vinderen.

Udover Axel starter også Panamera Racings This is It, der er i træning hos Bjørn Goop, men som skal køres af Pierre Vercruysse, idet Goop selv kører Psycho.