TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Panamera Racings lykkekøb

af | 4. okt 2014 | Nyheder

 På Tattersalls-auktionen i New Jersey i januar måned erhvervede den danske storstald, Panamera Racing den tidligere verdensrekordholder Windylane Hanover i fol ved Muscle Hill for 43.000 dollars. I går vandt hendes 2-årige søn, Muscle Diamond (Muscle Hill) en afdeling af International Stallion Stake på The Red Mile.

Den amreikanske kunstner Rebecca Pearl har malet dette maleri af Windylane Hanover ved sejren i Hambletonian Oaks.

Den amerikanske kunstner Rebecca Pearl har malet dette maleri af Windylane Hanover ved sejren i Hambletonian Oaks.

Set i bakspejlet er det et lykkekøb som Panamera Racing gjorde tilbage i januar, da de købte Windylane Hanover ifol ved Mucle Hill på auktionen i USA.

Henover sæsonen har hendes  2-årige Muscle Hill-søn, Muscle Diamond nemlig etableret sig som en af de bedste i årgangen, hvad ikke mindst fredagens sejr i en afdeling af The International Stallion Stake på the Red Mile bekræfter.

Her sejrede Muscle Diamond efter en stærk sidste 800 meter i 1.10.7 for John D Campbell.

Det var dens anden sejr i seks starter – derudover er det blevet til tre andenpladser. I penge er det foreløbig blevet til 110.039 dollars.

– Det er en hest vi har store forventninger til, sagde John D Campbell efter sejren.

Se løbet på dette link – klik her

Frem til i år har Windylane Hanover ikke gjort mange glade i sin egenskab af følhoppe.

Efter endt væddeløbskarriere blev hun solgt for ikke mindre end 600.000 dollars – som væddeløber havde hun bl.a. vundet Hambletonian Oaks, sat verdensrekord og var kåret som Årets Ældre Hoppe i USA, så forventningerne var store til hende i avlsboksen.

Hendes første afkom, Yankee Nourier (Andover Hall) blev solgt for 235.000 dollars som åring til danske Scanvet, men er aldrig kommet til start.

Det næste afkom, Eros Nourier, der senere er døbt om til Food Money, kostede 140.000 dollars, men blev opgivet i USA og via Danmark er den havnet i Sverige, hvor den i en alder af 6 år er blomstret op, og selv om den starter med en stor tvangspræmiesum, så har den i år vundet 399.700 SEK og har netop sejret i 1.11.4a/1640 m.

Yankee Blueblood (Donato Hanover) kostede 125.000 dollars og er også endt i Sverige, hvor den i 15 starter har sejret 4 gange, har sat rekord 1.15.6 og tjent 210.00 SEK.

Næste afkom, Odds on Windy City (Donato Hanover) har ikke være på auktion. Som 2-åring satte den rekord 1.13.3 og opnåede 3 andenpladser i seks starter og tjente 10.100 dollars.

Den blev solgt til hesteejere hos Bo Westergaard, og er nu i træning hos Peter Jensen.

Den vandt tre løb i fjor, men i år har den kun startet en gang, hvor den galoperede i mål på en andenplads.

Så er vi fremme ved Muscle Diamond, der på auktion kostede 40.000 dollars i fjor.

Muscle Diamond, der nu har tjent 110.039 dollars, er således den af Windylane Hanovers afkom, der er kommet klart bedst fra start i karrieren.

På Harrisburg-auktionen kommer en helbroder til den, 184 Huntington Beach under hammeren.

Og nede i Tappernøje – hos Panamera Racing går endnu et hingstføl efter Muscle Hill – altså en helbroder til Muscle Diamond – og Windylane Hanover er atter i fol ved Muscle Hill.

Jo – det ligner et lykkeløb det Panamera Racing gjorde i januar i år!