TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

På Biddet – 29.12.2018

af | 29. dec 2018 | Nyheder

Fredagens V75-løb på Jydsk Væddeløbsbane blev en stor succes – både sportsligt og spillemæssigt.

En samlet omsætning på 19.901.858 kroner og en baneomsætning på 619.899 kroner. Topsport med 4-årige Candy la Marc, der satte ældre og garvede hurtigtravere på plads i Gulddivisionen.

En stor aften for den tyske træner Victor Gentz, der sejrede i tre ud af fire løb – og de unge kusketalenter Casper M. Nielsen og Kasper Foget markerede sig fornemt.

Casper M. Nielsen ved at vinde to sejre i rammeprogrammet i blot to starter og Kasper Foget ved at vinde en overraskende V75-sejr. Og snart er Foget på vej til USA.

Tysk travsport kunne fredag også noteres for vinderheste i såvel Frankrig som i Sverige.

Selv om tysk travsport er ude i meget store problemer, kan de fortsat lave heste af høj klasse – ja, forleden vandt tyske Jairo jo Gulddivisionen på Solvalla!

På forhånd var der megen skepsis blandt svenske spillere på Twitter over at fredagens V75-løb skulle afvikles på en dansk provinsbane og tilmed på højre volte.

Omsætningen nåede da heller ikke samme størrelse som bare dagen forinden på Momarken, hvor man endda på forhånd vidste at hovedparten af løbene ikke ville kunne følges på grund af tæt tåge.

Men efter løbene på Jydsk Væddeløbsbane er det nu helt andre toner, der lyder fra de svenske Twitter-brugere.

Nu roses løbene for at have meget mere seværdige end man ellers er vant til i Sverige.

At det ikke bare er den hest der får tilkæmpet sig føringen, der så kan holde hele vejen hjem til sejr, er jo langt fra givet i Aarhus med det lange og krævende opløb.

Jo, V75-dagen i Aarhus blev en succes.

I 2019 bliver det Charlottenlund Travbane, der skal være værter for en lignende V75-omgang i serien, Winterburst.

At denne V75-dag i det hele taget kom til Danmark kan vi takke finsk lovgivning for.

Den giver nemlig ikke mulighed for at lave dette samarbejde med spil over landegrænsen, og den planlagte V75-dag på Vermo måtte derfor opgives, da man blev opmærksom på lovgivningen på et tidspunkt i sommer.

Herefter fik Dansk Hestevæddeløb tilbudt løbsdagen, og med lidt hekseri og bytten løbsdage med Billund endte dagen i Aarhus.