TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Overvægtig Derbykandidat

af | 12. feb 2019 | Nyheder

Dansk Avlsløb-vinderen Donatello Garbo er siden sidste start blevet lidt for “rund”.

Efter en forrygende 3-årssæson, der bød på fem sejre og 382.000 kroner i indkørte præmier, overvintrer Lindhardt Jensens Donatello Garbo (Wishing Stone) som et seriøst bud på en Derbyvinder, men der er kommet lidt meget på sidebenene efter den sidste start i Dansk Trav Klubs Ærespræmie i begyndelsen af december.

Donatello Garbo efter sejren i Dansk Avlsløb for Hingste og Vallakker

-Donatello Garbo har taget lidt for meget på, men er samtidig også vokset et par centimeter, siger Lindhardt Jensen.

-Jeg ser det ikke som det store problem, men fremadrettet bliver hestene målt og vejet hver måned, så vi kan finde hans idealvægt når han begynder at være startklar.

-Donatello Garbo blev gennemgået af dyrlægen efter sidste start og der var ingen anmærkninger. Efterfølgende fik han to måneders pause, men har lige startet træningen igen og virker både afslappet og godt tilpas.

-Det vi skal bruge tid på nu, er at prøve at få gøre ham lidt hurtigere fra start. Han har styrken og kan formentlig hurtigt blive startklar, men for både Donatello Garbo og Donato Hyrdehøjs vedkommende, er der endnu ikke taget nogle beslutninger mht. sæsondebut.

-Donato Hyrdehøj (From Above U S) har været trænet en måned, men han fik også pause lidt før den anden. Han ser rigtig godt ud og ligner allerede en løbshest. Det bli’r lidt lettere at finde løb til ham og jeg regner med, at Donato Hyrdehøj kommer til start inden for en måneds tid.

Da Lindhardt Jensen på Hestesportens Galla i januar måned blev hyldet som Årets Amatørtræner 2018 sagde han bl.a., at han håber at få to heste med i Derbyet – og dén drøm er fortsat intakt.

Donato Hyrdehøj. Foto Flemming Andersen

-Det var selvfølgelig sagt lidt i sjov, men hvis man ikke tror på det og drømmer, var der vel ingen grund til at ha’ travheste? spørger DTC-formanden.

-Hidtil har Donatello Garbo været en klasse bedre en Donato Hyrdehøj, men det bli’r da spændende at se hvordan de udvikler sig de kommende måneder.