TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Overskud på Bornholm

af | 19. mar 2019 | Nyheder

Beskedent overskud i Bornholms Travselskab, der afholder sin årlige generalforsamling fredag aften.

For andet år i træk kan Bornholms Travselskab præsentere et overskud, omend det i 2018 blev yderst begrænset med et plus på 6.219 kroner.

Det fremgår af travselskabets regnskab, som medlemmerne har modtaget forud for fredagens generalforsamling, hvor der bl.a. skal vælges to bestyrelsesmedlemmer. Efter tur afgår Charlotte Petersen og Carsten Scheibye, men kun førstnævnte modtager genvalg.

Bornholms Brand Parks driftleder Charlotte Berg ønsker ikke at kommentere på hverken regnskabet eller planerne om en eventuel ny bane på Bornholm, men ser som alle andre bornholmere bare frem til den nye sæson, der indledes lørdag den 13. april.

-Som det fremgår af vores sæsonplan (KLIK HER), har vi lavet flere nye events i løbet af året, bl.a. et havemarked, der afholdes samme dag som DM for Amatører (18. maj), siger Charlotte Berg.

-Havemarkedet arrangeres i samarbejde med Dansk Haveselskab og vi får bl.a. besøg af Claus Dalby, som efter sigende er lidt af en guru på det felt. Jeg synes det er sjovt at lave noget sammen med andre, der brænder lige så meget for deres interesse som jeg gør for travsporten.

-Vi arrangerer også familiedyskue i samarbejde med 4H og Landboungdom, og så er der f.eks. Åbne Stalde den 10. august. Det har vi prøvet før, men der har været nogle års pause, så det glæder vi os meget til at prøve igen. Det bliver en familiedag, hvor man bl.a. kan komme ud og køre med en travhest og så vil der være en masse forskellige aktiviteter.

-Åbne Stalde er i højsæsonen, hvor vi har masser af turister, også fra andre dele af landet, som måske kan få lyst til at tage ud på deres lokale travbane når de kommer hjem.

Turisterne er i det hele taget et kæmpe aktiv for Bornholms Brand Park, der i fjor i gennemsnit havde 1.083 tilskuere pr. løbsdag – det er der ikke mange andre baner, der kan prale med.

-Bornholms Brand Park har jo en størrelse, som gør, at der er udsolgt når vi har 3.000 tilskuere. Men det er også hårdt arbejde og de fleste folk kommer ikke af sig selv, siger Charlotte Berg, der som nævnt glæder sig meget til at komme i gang igen efter vinterpausen.

-Man har det ligesom et barn Juleaften; det er den samme barnlige glæde når noget skal til at ske – og sådan er jeg sikker på, at alle travsportsinteresserede på Bornholm har det.

Foruden flere nye heste til øen, kan det bornholmske travpublikum også se frem til at møde fem nye amatørkuske og to nye montéryttere, som netop er startet på licensundervisningen.