TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ovenpå igen

af | 31. okt 2014 | Nyheder

Efter søndagens skuffelse, hvor Stutteri Shadows indehaver, Niels Jørgen Jensen måtte se sit opdræt Anton Tinghøj diskvalificeret fra andenpladsen i Dansk Opdrætningsløb, har der været noget at glæde sig over i ugens løb.

Torsdag aften vandt således to af stutteriets opdræt, Shadow Tinghøj og Touch My Shadow på Billund Trav Touch My Shadow er efter stutteriets egen avlshingst, The Liquidator, der også havde en vinder i Vivaldi B.

Racer-Bourbon

Love You-sønnen Racer Bourbon.

– Og da jeg til næste år skal have Dubois-hingsten Racer Bourbon opstaldet, så var det også dejligt at se den måde hvorpå dens søn, Ursus Hoff vandt sin tredje sejr i seks starter på for Jeppe Juel onsdag eftermiddag på Jydsk Væddeløbsbane, siger Niels Jørgen Jensen.

Racer Bourbon, der blot har otte danske afkom i U/V-årgangen havde også en stor mulighed for at få en afkomssejr torsdag aften på Billund Trav i U and Me med Bent Svendsen, men efter føring gav den sig i opløbet og sluttede på en tredjeplads. Blodprøver taget efter løbet viste, at der var en årsag til den svage præstation. U and Me havde alt for høje muskelværdier.

Racer Bourbon har en fantastisk afstamning, idet den er helbroder til millionæren Qualita Bourbon og halvbroder til en anden millionær, Mara Bourbon.

Qualita Bourbon er i øvrigt moder til Tast of Bourbon, der vandt Dansk Hoppe Derby.

Racer Bourbon kom til skade i folden som unghest, og kunne aldrig trænes optimalt. Alligevel indledte den sin løbskarriere med at vinde sine tre første starter!

– Det er jo en fantastisk afstamning Racer Bourbon har, så jeg tror – og håber, at de nordjyske opdrættere vil tage godt i mod ham, siger Niels Jørgen Jensen videre.

– Tilmed er Racer Bourbon prissat rimelig med 0 + 10.000 kroner excl. moms – jeg tror ikke, du finder en Love You-søn med så stærk en moderlinje til en lignende pris nogetsteds!

Læs mere om Racer Bourbon – klik her