TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Out of this world

af | 6. sep 2014 | Nyheder

Der blev handlet for millioner på Kolgjini’s vel-arrangerede auktion i aftes på Vomb. Sådan cirka 30 millioner – godt nok svenske kroner og gennemsnitsprisen blev på omkring 350.000 SEK. for de 85 solgte åringer.

Raja Michi -- fader til Kolgjini-auktionens dyreste hest Rajesh Face.

Raja Michi — fader til Kolgjini-auktionens dyreste hest Rajesh Face.

Dyrest var Rajesh Face, en hingst efter Raja Mirchi og den franske hoppe Nippy Girl, som hesteejeren Tommy Nilsson betalte 1.9 mio. SEK.

Nippy Girl var en god løbshest, der satte rekord 1.11.6 og tjente 431.300 Euro. Hun har haft tre afkom i Frankrig, der ikke hidtil har præsteret noget bemærkelsesværdigt – bedst har Artemis du Goutier (Quidu du Goutier) – født i 2010 – været med 3 sejre i 20 starter, rekord 1.6.7 og en indtjening på 21.850 Euro.

Tommy Nilson var eget aktiv på auktionen, hvor han købte for i alt 4 millioner SEK.

Næstdyrest med et hammerslag på 1.2 mio. SEK var hoppen Roquepine Face efter Joke Face – Lisa America. Dette er Lisa Americas første føl. Lisa America vandt bl.a. Oslo Grand Prix, og tjente i alt 13.1 mio. SEK samt satte rekord 1.10.1.

Det var Solvalla-træneren Roger Wallman, der fik hammerslaget.

Wallman var i øvrigt aftenens flittigste køber, idet han fim hammerslag på ikke færre end 13 åringer til et samlet beløb af 6.12 mio. SEK.

Se alle auktionspriser på dette link – klik her