TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Osbourne i nyt regi

af | 16. dec 2016 | Nyheder

Great Challenger-sønnen Osbourne, der har været en populær hest i flere sæsoner på Charlottenlund Travbane, får i eftermiddag sin første start i nyt regi på Racing Arena Aalborg.

Osbourne træner med Karoline Henriksen i sadlen. Privat foto

Osbourne træner med Karoline Henriksen i sadlen. Privat foto

-Da Mikkel Olsen for øjeblikket er i Italien, fik jeg et tip om, at Osbourne kunne lejes, og det har jeg gjort, fortæller 20-årige Karoline Henriksen, der i eftermiddag skal den 10-årige Osbourne for første gang i Young Rider Cup på Racing Arena Aalborg.

-Jeg tror ikke, at vi har den store chance, men ser frem til at skulle ride Osbourne i løb, fortsætter Karoline Henriksen. – Siden jeg fik ham over har jeg trænet Osbourne hjemme samt ovre hos Marc Bæk Nielsen, der blot bor en kilometer herfra i Hals.

-Osbourne er  er sød hest, men han vil gerne selv bestemme, når jeg rider på ham, siger Karoline Henriksen der endvidere har ligeledes 10-årige Running Lindy i stalden.

Osbourne og Karoline Henriksen starter i eftermiddagens 4. løb i Aalborg, og det er noget af debut parret får mod topheste som Repay Merci med Michelle Mønster, Palermo Tårs med Nicole Marsing., Politiken med Stephanie Werder og Ophoto Brogård med Lise Ullerup.

Der er i alt 10 løb på programmet på denne årets næstsidste løbsdag i Aalborg

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her