TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Orali floppede

af | 1. okt 2014 | Nyheder

Afkrydset på 78% af V5-kuponerne – spillet ned til 12:10 – Orali med Jeppe Juel var kæmpefavorit i V5-spillets 1. afdeling på NKI Racing Arena onsdag eftermiddag. Men endnu engang fik vi lært, at et væddeløb skal køres, før en vinder kan kåres.

– Jeg er skuffet – han skulle have været bedre, var Jeppe Juels første kommentar efter han var kommet i stald med dagens største favorit, Orali.

Orali sluttede på en fjerdeplads i feltet på fem efter at have udfordret længe førende Stand and Deliver med Birger Jørgensen på den sidste kilometer.

Men det skulle senere vise, at der var en årsag til, at Orali underpræsterede.

Et besøg ved dyrlægen afslørede nemlig, at Orali var rød i halsen –  og så kan ingen præstere optimalt!

Okay Bee - satte banerekord

Okay Bee – satte banerekord. Arkiv

Løbet blev et yderst seværdigt væddeløb med en hårdt pullende Stand and Deliver i spids i lidt bedre end 1.13-tempo den første kilometer.

Da så Orali med Jeppe Juel kom op udvendigt ud på sidste omgang, blev tempoet yderligere skærpet og de første 500 meter på den sidste kilometer blev afviklet efter 1.11.5!!

Og mens Stand and Deliver og Orali lå og dystede i spids, så sad Flemming Jensen bag Okay Bee og lunede sig.

Klar til at sætte angreb ind i opløbet.

Her kunne ingen følge Okay Bee, der trak fra til klar sejr i ny banerekord 1.12.5a/2100 m foran staldkammeraten Åtting Hornline med Jeppe Rask, der snuppede andenpladsen foran løbets temposætter Stand and Deliver i 1.12.7. Orali på fjerdepladsen løb 1.12.8.

Det var en pæn forbedring af banerekorden på 2100 m auto, som Okay Bee satte. Den gamle rekord havde Væsterbo Paradise med 1.13.2 sat den 7. april 2013.

Okay Bee viste således sit rette jeg.

Unghestestjernen, der har vundet Opdrætningsløb, Kriterium og Derby og som ældre også Mesterskab for Danmark har vel egentlig aldrig fået den respekt, som dens resultater faktisk berettiger til.

Men der har af og til været for langt mellem stjernestunderne.

Nu har Flemming Jensen haft Okay Bee i træning i denne sæson – dette var sejr nummer to i fem starter.

Og måske var onsdagens sejr starten til en ny æra for Okay Bee!

Vi håber det!