TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Optimisme blandt opdrætterne

af | 23. mar 2019 | Nyheder

Pæn søgning til Opdrætterforeningens hingste tidligt på sæsonen.

Foreningen af Travopdrættere i Danmark (“Opdrætterforeningen”) kan i år fejre 80-års jubilæum og iflg. foreningens formand, Mikkel Stub Jørgensen, er der øget optimisme blandt de danske opdrættere.

Great Challenger

-Der er allerede nu pæn søgning til vores hingste, især Great Challenger – vi har allerede sendt ni hopper fra Bornholm op til Hovhedegård til bedækning – og S J’s Caviar, men også Dream Vacation, der må benyttes for sidste gang i år, er der stor interesse for, siger Mikkel Stub.

-Så sent som i torsdags var jeg faktisk i Sverige for at hente de portioner frostsæd fra Dream Vacation, som vi har fået tildelt. Jeg tror der er til ca. 10 hopper, men forventer i hvert fald er der bliver udsolgt.

Opdrætterforeningens formand går selv forrest og venter otte føl i år. Forrige torsdag (14. marts) kom årets første føl, et hingstføl efter Great Challenger og Pomerol (Juliano Star), mens de sidste syv føl kommer i løbet af april måned.

-Vi har selv skiftet lidt ud blandt følhopperne, fem er blevet slagtet, mens vi har købt tre nye hopper, siger Mikkel Stub.

På Bornholms Brand Parks hjemmeside kan man i øvrigt læse et stort interview med Mikkel Stub Jørgensen i anledning af Opdrætterforeningens 80-års jubilæum. Artiklen er skrevet af Kenn Erik Bech.