TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Opdrætningsløbet og alt det andet

af | 26. okt 2014 | Nyheder

Der er lagt op til en stor eftermiddag på Charlottenlund Travbane, hvor sæsonens sidste klassiske opgør, Dansk Opdrætningsløb for de 2-årige heste er hovedbegivenheden.

Der er ikke færre end 13 løb på programmet – flere af den virkelig velbesatte – men naturligvis så er det store spørgsmål: Hvem vinder Opdrætningsløbet?

Kortene er blevet godt blandet, idet årgangens to mest vindende heste begge har fået startplads i anden række-  det er Alex Trøjborg (Great Challanger), der i forrige start vandt Jydsk 2-årings Grand Prix samt Angelina (ENS Snapshot), der er ubesejret i tre starter her i Danmark – kun i Breeders Course-finalen på Jägersro har Angelina set konkurrenternes bagsko.

Amalie Bork med Morten Friis  - undgår hun galop i eftermiddag??

Amalie Bork med Morten Friis – undgår hun galop i eftermiddag??

Med Alex Trøjborg med Kasper K Andersen og Angelina med Jeppe Juel  fra hhv. spor 10 og 12 kan forheste som 1 Amaretto (ENS Snapshot) med Steen Juul og 3 Amalie Bork (Beaumont Hanover) med Morten Friis måske komme til fadet.

Amalie Bork har ganske vist galoperet i sine to seneste starter, men den lille hoppe har kapacitet til at være med i kampen om sejren i fejlfri udgave.

En interessant outsider er Anton Tinghøj (Dream Vacation), der er topkusken Johnny Takters eneste køretur denne søndag!

I Opdrætningsløb Consolation er der som i hovedløbet fuldt hus med 12 deltagere.

Her kan 5 Armani Hyrdehøj (Great Challenger) med Rene Kjær være et godt bud på sejren.

Hurtigklassen mødes i Wedellsborg Mindeløb og her får Stelton (Dream Vacation) sin sidste start i Danmark inden turen går til Frankrig, hvor den foreløbig er anmeldt i to løb, hhv. den 13. og den 29. november på Vincennes.

Stelton møder bl.a. den nu 11-årige Local Conch (King Conch), der blot startede en gang i fjor, men som nu prøves i et come-back.

Der er spil fra såvel Sverige som Norge  – bl.a. i fælles V65-pulje – så der bliver noget at skyde efter.

Baneprogrammet til Lunden kan downloades fra dette link – klik her