TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ole G. siger farvel til Svanstedt

af | 26. mar 2019 | Nyheder

Danske Ole G. Nielsen, der i flere år har været ansat hos Åke Svanstedt i USA, har opsagt sit job og vender tilbage til Danmark.

Ole G. Nielsen

-Jeg sagde mit job op her hos Svanstedt i sidste uge, og rejser hjem når hestene rejser til New Jersey, fortæller Ole G. Nielsen til travservice.

– Jeg savner familien og har lyst til at komme videre efter 3,5 år i USA, men jeg ved ikke endnu, hvad jeg skal lave, når jeg kommer hjem, men jeg er åben for tilbud.

-Jeg ved bare, at jeg vil være i Danmark, i Norge hvor jeg var i 6 år inden jeg rejste herover, eller i Sverige, siger Ole G. Nielsen, der har været en meget betroet medarbejder hos Åke Svanstedt.

Ole G. Nielsen, der er 30 år gammel, startede som travamatørkusk i Aalborg, men havde lyst til at arbejde med travsporten på heltid og fik job hos Jeppe Juel.

Da Jeppe Juel flyttede til Norge, tog Ole G. Nielsen med og blev i Norge, efter Jeppe Juel vendte tilbage til Danmark.

I Norge har Ole G. Nielsen arbejdet hos Kristian Malmin og ved Frode Hamre, inden han drog til USA, hvor han arbejde hos Lindy Farms.

Turen gik tilbage til Norge igen og til Bo Westergaard, hvor Ole G. Nielsen var i 1.5 år.

Så bød en mulighed sig for at blive hjælpetræner hos Staffan Lind i USA, der om vinteren var på Palema Trotting Center i Vero Beach, Florida.

Ole G. Nielsen bag Stutteri Disneys spændende 2-åring Coventry Hall.

Her holdt Åke Svanstedt også til, og snart var Ole G. Nielsen engageret hos Svanstedt, hvor han nu har været i 3.5 år som hjælpetræner med bl.a. ansvar for at tilrettelægge det daglige arbejde i stalden.

I denne vinter har Ole G. Nielsen været i Florida på Palema Trotting Center, og arbejdet med de ungheste Svanstedt har i træning.

I løbet af april måned sendes de op til Åke Svanstedts farm i New Jersey, og samtidig benytter Ole G. Nielsen lejligheden til at sige farvel til Svanstedt og USA.