TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Og her ryger forskoene

af | 31. aug 2018 | Nyheder

Når Candy la Marc på søndag starter i Derbystoet på Jägersro, bliver det med stor sandsynlighed uden forsko.

Erik Adielsson vandt i fjor Svenskt Trav Oaks med Candy la Marc Foto: Kanal 75

-Vi prøver hende i opvarmningen uden forsko, og går det godt, så starter hun for første gang i løb uden for forsko, fortæller ejer, træner og opdrætter Lars Marcussen.

-Jeg har forberedt hende til at kunne gå uden forsko, så der er horn nok på hoven til at hun skulle kunne klare det, siger Lars Marcussen videre.

Candy la Marc, der skal køres af Erik Adielsson, var ikke som bedst i Hoppe Prøven, hvor hun ikke travede frit og heller ikke leverede den ventede indsats.

-Hun havde halsbetændelse, og det har vi behandlet hende for, inden for de rammer, der er i dopingreglementet. Vi kan så kun håbe på, at der har hjulpet, siger Lars Marcussen.

Candy la Marc var i lang tid en af forhåndsfavoritterne til Derbystoet, men efter præstationen i Hoppe Prøven, er hendes stjerne dalet.

Bet25 giver 10 gange på hende som vinder, mens Unibet er oppe i 12 gange, og her kan man også spille plads, hvor Candy La Marc står til 3,60, hvad der må siges at være et appetitligt.

Steen Juul starter 11 Peakadilly i Svenskt Travderby, men det vil være en stor overraskelse, hvis parret blander sig i afgørelsen.

Bet25 har Peakadilly til 150 gange pengene som vinder, mens Unibet giver 125. Her er Pladsodds på Peakadilly 14 gange pengene!

Favorit i det svenske Derby er Who’s Who med Ôrjan Kihlström, der giver 1,90 hos Bet25 og 2,00 hos Unibet – i Plads hos Unibet er odds 1,40.

I Derbystoet er det meget åbent med Run Chica Run med Peter Untersteiner som favorit hos Unibet til 4,35 (plads 1,90), mens Bet25 har Vamp Kronos med Christoffer Eriksson som favorit til odds 3,95. Unibet giver 4,65 og Plads 1,90 på Vamp Kronos.